petek

10

marec 2017

0

koment.

POROKA BO: Česa NE obleči na poroko

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Sezona porok je spet pred nami in če se tudi ti sprašuješ, kaj obleči kot povabljenka, ti najprej povem česa NE OBLEČI. Poroka je slavnostni dogodek, zato sem moraš temu primerno tudi obleči. Veliko zavisi tudi od želja ženina in neveste, morda imata kakšen dress code, ki ga je lepo upoštevati. A če si bolj kot ne prepuščena sama sebi in svojemu okusu ter občutku, bodo tile nasveti prišli še kako prav.

1. BELA OBLEKA

Ne morem govoriti za vse neveste, ampak jaz bi bila malce zgrožena, če bi katera prišla na mojo poroko v beli obleki. Bela naj bo rezervirana za nevesto, če seveda ni napisano ali izraženo drugače. Trenutno je trend, da so vsi povabljenci v belih oblačilih, v takšnem primeru je bela obleka seveda obvezna, sicer pa prepusti belo barvo za nevesto, sama pa lahko izbiraš med celo mavrico barv in vzorcev. Če že na vsak način želiš obleči belo obleko, potem vsaj ta ne bo razkošnega materiala kot je na primer čipka.

7795396-1-white

2. NOVI ČEVLJI

Verjetno bi jih rada vsem pokazala, ampak novi čevlji z visoko peto so slaba ideja za poroko, ki ponavadi traja cel dan in celo noč. Raje ti svetujem, da se odločiš za par čevljev, za katerega veš, da so udobni, da boš v njih lahko zdržala vsaj do polnoči. Če si boš za svečano priložnost vseeno kupila nove čevlje, super, samo vsaj enkrat prej jih stestiraj in preveri, da te bodo preveč ožulili.

853095_fr_pp

3. NIČ KAJ PREVEČ SEKSI

Ne skrbi, nisem tako starokopitna, ampak tisto cunjico, ki ti komaj pokrije tazadnjo raje prihrani za kakšen zmenek z fantom, ali plesni večer s prijateljicami, za poroko pa vseeno izberi nekaj, v čemer se boš dobro počutila in ne boš vsak trenutek preverjala, kje ti bo kaj skočilo iz obleke.

7656236-1-black

4. NIČ IZVEN ZAŽELENEGA

To sem omenjala že v zgornjih vrsticah, ampak če si povabljena na poroko, kjer je dress code, potem si naredi uslugo in se je drži.

5. NAKIT, KI ŽVENKETA

Poroka je vesel in tudi glasen dogodek, ampak so trenutki, ko je treba biti tiho. In takrat si – verjemi – ne želiš povzročati hrupa z desetimi zapestnicami. Zato ne nosi nakia, ki žvenketa, raje se odloči zabolj eleganten nakit in ne za kič, ki ga lahko nosiš vsak dan. Namesto zapestnic izberi lepe uhane.

dzz56780_gold_xl