četrtek

14

januar 2016

0

koment.

POROKA BO: Čudoviti unikatni lasni dodatki za nevesto

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Katja Koselj je ime, ki je ljubiteljem nakita in ljubiteljem lepega že dodobra poznano. Oblikovalka unikatnega nakita, ki pod blagovno znamko KK Jewellery ustvarja čudovite statement ogrlice, bogate uhane in mogoče prstane, je dobro poznana tudi kot oblikovalka poročnega nakita. Njeni najbolj znani kosi so čudovito umetelno izdelane ogrlice iz swarovski kristalov in ostalih poldragih kamnov, oblikovalka vam lahko izdela katerikoli kos nakita po naročilu in vam, opremljena z večletnimi izkušnjami, tudi svetuje, kaj bi vam kot bodoči nevesti najbolj pristajalo, letos pa se je odločila, da svojo ponudbo razširi še na unikatne lasne dodatke, ki bodo vsako nevesto naredili še bolj posebno, romantično in unikatno.

DSC_0958

DSC_1084

DSC_1029

 DSC_1139

V trendu so namreč naglavni dodatki v obliki trakov in obročev, obogateni s kristali, cvetjem, celo perjem. Za nežne in romantične neveste bodo rožice čudovita dopolnitev k romantični obleki, za tiste bolj razkošne obleke bodo svetlikajoči se kristalčki pravi dodatek, perje pa bo nosila moderna nevesta, nevesta, ki želi biti drugačna.

Za tiste, ki še vedno prisegate na klasiko, pa je oblikovalka ustvarila nekaj odličnih kosov iz njenega prepoznavnega materiala – žice. Nastali so obroči za lase, in različni dodatki, s katerimi poudarimo nevestino frizuro.

DSC_1229

DSC_1271

 DSC_1362

DSC_1671

Katja Koselj se je pred kratkim pridružila ekipi poročnega salona White Couture, kjer boste od konca meseca januarja lahko videli nekaj primerov poročnega nakita KK Jewellery, oblikovalka pa bo prav tako na voljo za svetovanje in ustvarjanje nakita po naročilu.

 

Foto: Tia Grobelnik
Nakit: Katja Koselj Jewellery
Frizura: Katja Mahne
MUA: Tanja Vojnovič
Modela: Lara Mervar in Nataša Naneva