četrtek

29

maj 2014

0

koment.

POROKA BO: Dekoracija v vintidž stilu

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Po nasvete za romantično dekoracijo vajine poroke, smo spet odšli v Trgovino Popolna dekoracija, ki ima zanimive in zelo ljubke rešitve za poroko v vintidž stilu, ki je trenutno eden izmed najbolj priljubljenih in tudi trendi. Za čudovito vintage namizno dekoracijo par izbere napis Mr&Mrs, ki ga lahko obesimo v prostoru, kjer poteka zabava, ali pa postavimo na mizo pred mladoporočencema.
AF-638 Mr And Mrs Wooden Sign
Napis lahko mladoporočenca tudi seveda shranita za spomin, ali pa še bolje, postane del dekoracije v skupnem domu. Poleg tega seveda ne sme manjkati dekoracija prostora (pom pomi, lampijoni, poročne  zastavice) ki jih lahko obesimo zunaj ali znotraj, privežemo na mize, stole ali pa obesimo po prostoru.
AF-613 Hessian Mr & Mrs Bunting
Simpatične so tudi avtomobilske tablice za popolno dekoracijo poročnega avtomobila!
Bnalepka_POROKA_viola
Bnalepka_ZAVEDNO_roza
Namesto riža naj gostje uporabijo mehurčke, ki bodo poročni dan naredili še bolj čaroben, poleg tega bodo zaradi njih nastale čudovite fotografije. In ko smo že pri fotografijah, vedno več poročnih parov najame uradnega fotografa, kar je seveda super, saj bodo čudovite profesionalne fotografije še dolgo za spomin, a zanimiva ideja so tudi fotoaparati za enkratno uporabo, ki jih par lahko razdeli med povabljence, da tudi oni ujamejo kakšen lep in spontan trenutek na poroki in kasnejši zabavi.
Butterfly_Top_Bubbles_1305212192
Za preprosto, a hkrati čudovito vintage dekoracijo mize, pri Popolni dekoraciji ponujajo imenske kartice, številke za mize.
AF-618 Hessian Burlap Ring Cushion
AF-619 Hessian Burlap Table Runner
AF-621 Chalkboard Kraft Place Cards
AF-630 Hessian Guest Book
AF-632 Hessian Table Numbers
In pa ljubko blazinico za prstane. Goste naj ob prihodu čakajo metuljčki za želje, na katere gostje napišejo lepe misli, želje za mladoporočenca.

Jezersek_dekoracija027

Jezersek_dekoracija046

Jezersek_dekoracija050

Seveda ne smemo pozabiti na glavno zvezdo zabave (poleg ženina in neveste:), to je poročna torta. Figurice na vrhu torte so nadomestili napisi:

napis_za_torto_vijol_1

Pa tudi torta sama je lahko nadomestljiva, če si upate 😉 namesto torte se lahko odločite za ‘torto’ iz muffinov, ali pa imate lepo okrašene muffine le kot dodatno sladico.

foto 2-papirčki za mafine

Ljubko, kajne? 🙂

Tjaša