sobota

26

marec 2016

0

koment.

POROKA BO: Dvojnice zvezdniških poročnih oblek

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Vse gremo vsake toliko časa po kakšen modni navdih ali idejo k zvezdnicam svetovnega kova. Tako za modne videze vsakdana kot tudi za tiste bolj elegantne, glamurozne in večerne izhode. Zvezdnice so res prava zakladnica zanimivih modnih idej, ki navdušujejo in nič drugače ni pri poročnih oblekah. Izbrala sem tri dih jemajoče obleke, ki so jih nosile ena vojvodinja, ena pevka in ena manekenka. Vse zelo znane, njihove obleke pa so navdih mnogim, še posebno tista od vojvodinje 😉

VOJVODINJA CATHERINE

Verjetno ena izmed najbolj opevanih poročnih oblek, ki je doživela že lepo številko ponaredkov in replik. Jaz pa sem odšla v poročni salon WHITE COUTUREkjer slovijo po temu, da so prvi v Sloveniji pripeljali čudovito znamko poročnih oblek Pronovias, linijo WHITE ONE. Slovijo po svoji kakovosti in dobrih materialih. Obleka JANIRA me je po liniji in čipkasten zgornjem delu najbolj spomnila na čudovito obleko znamke Alexander McQueen. Če odštejemo dolge čipkaste rokave, je vse drugo zelo podobno, od same silhuete obleke, do zgornjega srčastega dela in potem čipkastega V-izreza.

Screen Shot 2016-03-25 at 15.38.52

cena izposoje: 550 eur (cena izposoje zajema šiviljsko popravilo, čiščenje obleke, prosojen šal in svetovanje)

SEVERINA

Hrvaška pevka se je poročila lansko leto in je mnoge osupnila s svojo razkošno obleko, ki je delo oblikovalca Matije Vuice. Tako razkošno obleko je težko posnemati, a vseeno sem našla obleko JILL, ki je pepelkasta poročna obleka za vse romantične neveste. Zgornji del pokriva romantična čipka kot pri Severini, spodnji del je večplasten in zelo bogat, podaljšan v vlečko.

Screen Shot 2016-03-25 at 15.45.51

cena izposoje: 590 eur

ARLENIS SOSA

Znana manekenka se je za svojo poroko odločila, da bo nosila oprijeto obleko, ki je njeno vitko postavo le še poudarila. Tudi ona je izbrala romantično čipko, jaz pa sem v poročnem salonu WHITE COUTURE izbrala čipkasto poročno obleko JENSEN v stilu ribe in prosojno čipkastim dekoltejem. Unikatno izdelan hrbet z zapenjanjem za vratom, kar me je seveda zelo spomnilo na obleko Arlenis.

Screen Shot 2016-03-25 at 15.54.36

cena izposoje: 490 eur