sreda

27

januar 2016

0

koment.

POROKA BO: Nakit za drzne in posebne

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Eva Breznikar je ime, ki ga mnogi še vedno najbolj povezujejo z glasbo, saj jo je slovenski medijski prostor najprej spoznal kot glasbenico –  sodelovala je pri številnih glasbenih projektih od Makeup2 do Laibach, The Stroj in EvilEve, v zadnjem času pa je mikrofon postavila v kot, se popolnoma posvetila usnju in se predstavila izključno kot oblikovalka unikatnih modnih dodatkov. Pod znamko EvilEve ustvarja unikatne modne dodatke, ki so ročno izdelani iz najboljšega italijanskega usnja. Poleg čudovitih barv in vzorcev jih odlikuje še ena posebnost, izdelani so namreč popolnoma brez uporabe niti, šivanke in ravnila oziroma kakršnegakoli stroja. Za to je Eva razvila prav posebno tehniko.

Screen Shot 2016-01-26 at 11.34.33

nakit EVILEVE, poročni salon WHITE COUTURE

Poleg posebnih torbic, ovitkov za telefone, ovratnikov, pasov, korzetnih pasov, brošk in ostalih modnih dodatkov, ustvarja tudi ogrlice, uhane in zapestnice za bodoče neveste. Vsi vemo, da je nakit za neveste vedno bolj klasičen, tudi minimalističen, eleganten, skratka nakit, ki je že stokrat viden. EvilEve nakit pa je vse prej kot to. Izdelki odražajo povsem svojstven stil, ki združuje eleganco z rokerskim pridihom. Že na prvi pogled izdajajo močno osebno noto ustvarjalke. To so izdelki za drzne, za tiste, ki si upajo, in za tiste, ki so radi drugačni, predvsem pa za tiste, ki imajo radi na prvem mestu kakovost in uporabnost izdelka.

Screen Shot 2016-01-26 at 11.35.45

nakit EVILEVE, poročni salon WHITE COUTURE

 

EvilEve nakit je razstavljen tudi v poročnem salonu WHITE COUTURE, kjer je predstavljena poročna kolekcija, za nevesto pa se lahko izdela tudi nakit po naročilu. Z oblikovalko se dogovorita za termin in predebatirata želje, materiale, ki se bodo uporabili za izdelavo unikatnega nakita ter barve, ki jih bo oblikovalka vključila.

Screen Shot 2016-01-26 at 11.38.51

nakit EVILEVE, poročni salon WHITE COUTURE

Takšna poročna ogrlica je nosljiva na obeh straneh, oblikovalka pa vam lahko za zraven izdela še ujemajoče se uhane in zapestnico.

Screen Shot 2016-01-26 at 11.40.50

poročni nakit EVIL EVE, poročni salon WHITE COUTURE