petek

23

marec 2018

0

koment.

POROKA BO: Namizna poročna dekoracija

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Čas porok je pred vrati! Dekoracija na poroki je kar naenkrat postala velika reč. In ker je poroka najbolj romantičen dogodek v življenju, sem tudi pri dekoraciji za romantiko.

Nežne barve v romantični roza in nedolžni beli barvi začarajo namizno dekoracijo in mizo iz navadnega pogrinjka lahko spremenijo v romantično zgodbo mladoporočencev.

teelichthalter-teelichthalter-in-weiss-weiss-romantik-landhaus-keramik

Ta ponavadi sestoji iz svežega ali tudi umetnega cvetja, svečk in kakšnih detajlov kot so napisi, figurice, seveda je del namizne dekoracije tudi meni in morda kakšen okvir za sliko, v katerem je lep citat. Poleg prtičkov lahko pred krožnik položite konfete in vsakega gosta že na samem začetku presenetite z majhnim darilcem. Konfet naj se barvno ujema z ostalo namizno dekoracijo. Konfeti so lahko lično aranžirani v škatlicah, vrečkah, stekleničkah, epruvetkah ali različnih trakovih. Za piko na i lahko na dekorativnih pladnjih posrežete nečim sladkim.

Z dekoracijo se lahko poigrate, lahko je zelo osebna, ki pripoveduje zgodbo mladoporočencev, lahko pa je preprosto kjut in instagramabilna, hehe.

Screen Shot 2018-03-22 at 22.59.00

1. vaza srček, 9,99 eur

2. skulptura MARIA, 1,49 eur

3. okvir za sliko MR&MRS, 7,99 eur

4. sveča, 12,99 eur

5. svečniki, 1,99 eur

6. dekoracija dva ptička, 7,99 eur

7. mini lanterna, 1,99 eur

8. krožnik srček, 1,49 eur

Kombinirate lahko tudi različne materiale, od čipke, do svile, okrasni kamenčki so tudi zelo priljubljeni za dekoracijo in pa svetleči se kamenčki.

Čudovite ideje za dekoracijo sem našla v mömaxu, ki bo s svojo ponudbo pomagal, da bo poroka najlepši dogodek v vašem življenju!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.