petek

22

september 2017

0

koment.

POROKA BO: Nujni lepotni pripomočki, ki ti bodo na veliki DAn še kako prišli prav

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Draga bodoča nevesta, s seboj imaš lahko celo ekipo lepotnih strokovnjakov, od umetnikov ličenja, do top frizerjev, ampak vseeno boš morala vsaj enkrat obnoviti svojo šminko in imeti pripravljen načrt, kaj storiti, če si razmažeš maskaro.

Tik pred poroko boš namreč najbolj nervozna in obstaja velika verjetnost, da vse ne bo šlo po “planu”. Lahko se ti zgodi, da se ti spet začne solzit desno oko, se začneš potiti, zato je tukaj seznam lepotnih pripomočkov, ki ti bodo na ta dan prišli še kako prav.

1. Zobna nitka

Zobna nitka je dejansko zelo priročna namesto zobotrebca, ko se ti kaj zatakne med zobe (pa z zobotrebcem ne spraviš ven). Sej se menda na svoji poročni fotografiji nočeš smejati z makom med zobmi, kajne?

2. Pinceta

Morda tiste nezaželjene dlačice dan pred poroko ni bilo tam, ampak to še ne pomeni, da se ne bo čudežno pojavila ravno takrat, ko jo najmanj pričakuješ in to na najbolj vidnem mestu.

3. Bombažne palčke za ušesa

Ja, te ti pridejo prav predvsem takrat, ko imaš poleg vsega še težave z make-upom. Veš to, ko se ti desno oko začne solzit ravno takrat, ko se ne bi smelo? No, za te primere so bombažne palčke za ušesa idealne

4. Robčki

Zato, so na poroki solze sreče zaželjene. Z njimi lahko prav tako popivnaš lesk, maščobo ali pot, ki se je nabral na obrazu.

5. Lasnice

Tukaj ni potrebne pretirane razlage, kajne? Samo, prosimo te, ne pozabi jih, to vedno potrebuješ, ko gre kakšen pramen po svoje.

6. Mini deodorant

Zato ker se boš od vse te nervoze (v dobrem smislu, seveda) in zgornjih težav zagotovo dodobra spotila.

7. Šminka

S seboj imej v torbici (ali pa naj ima tvoja priča) šminko, s katero boš obnovila barvo na ustnicah.

8. Matirni ali puder v kamnu

Če ostane še kaj prostora v torbici s seboj vzemi matirni puder ali puder v kamnu, zaradi tega, da popivnaš maščobo na obrazu in osvežiš ten.