petek

26

februar 2016

0

koment.

POROKA BO: Poročna torbica

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

 moja poročna torbica by ZELOLEPO

DA ali NE? Seveda bom zopet izhajala iz sebe, zato pravim DA. Torbica je del vsakega stajlinga, velikokrat tudi zelo pomemben del, kot nekako pika na i celotnemu videzu, zakaj torej ne bi bilo tako še pri poročnem? Poleg tega, da poročna torbica zaključi nek videz, je prav tako tudi zelo praktična, saj lahko nevesta vanjo spravi robčke, šminko, puder in ostale kozmetične stvari za popravo. Jaz sem vanjo shranila tudi listek, na katerem sem imela napisano svojo poročno zaobljubo Klemnu, ki je potem sicer nisem prebrala, ampak to je že druga zgodba 😉

Seveda lahko tiste nujne stvari shranite tudi pri priči, mami, ali komu drugemu, ampak zakaj? Poročna torbica je še en lep spomin več in če si boste izbrali takšno, ki ni tako zelo klasična, jo lahko še velikokrat uporabite. Jaz na primer komaj čakam poletne večere, ko jo bom stilirala k lahkotni beli obleki, beli srajci in stragnim kavbojkam ali pa belim hlačam in preprosti majici. V nadaljevanju nekaj predlogov različnih torbic iz poročnega salona WHITE COUTURE, od najbolj klasičnih, do zelo posebnih, ki jih boste lahko nosili tudi katerikoli drug dan.

Screen Shot 2016-02-23 at 19.10.47

torbica EVIL EVE, poročni salon WHITE COUTURE

Unikatna, ročno izdelana poročna torbica iz usnja. Torbico lahko kombinirate z belo, smetanasto in v šampanjec barvi obleko. Veriga je snemljiva.

Screen Shot 2016-02-23 at 19.14.22

torbica poročni salon WHITE COUTURE

Satenaste, elegantne poročne torbice.

Screen Shot 2016-02-23 at 19.16.59

torbica poročni salon WHITE COUTURE

Elegantna poročna torbica z verigo.

Screen Shot 2016-02-23 at 19.17.57

mošnjiček poročni salon WHITE COUTURE

Poročna torbica – mošnjiček. Pravšnji za šminko in vse kar nevesta potrebuje na poročni dan.