petek

20

april 2018

0

koment.

POROKA BO: Povabilo na poroko – vesel dogodek ali kup nepotrebnih modnih zagat?

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Pomlad je že v polnem razcvetu in to pomeni, da se je otvorila tudi sezona za poroke. Ampak tudi še tako lep dogodek na katerega ste povabljeni, lahko kaj hitro pokvari slaba volja ob misli, kaj pravzaprav obleči na slavnostni dan.

Povabilo na poroko lahko hitro prinese kar nekaj preglavic in vprašanj, s katerimi si razbijamo glavo. Vsa vprašanja so povečini povezana tudi z denarjem, saj takoj začnemo razmišljati o darilu za mladoporočenca, poleg tega pa se začnemo ukvarjati tudi s svojo podobo, kar v večini primerov spet pomeni zapravljanje denarja, saj hitro ugotovimo, da v omari nimamo ničesar primernega ali dovolj svečanega. Na srečo vam tu ni potrebno iti v ekstreme – vaša podoba je lahko prav tako glamurozna in vrhunska, ne da bi zanjo zapravili kup denarja.

Prvo pravilo, ki se ga je dobro držati: Bolje je biti preveč urejen kot pa premalo. Bodite to, kar ste, še vedno se morate v svoji podobi dobro počutiti, kar pa ne pomeni, da na poroko pridete v najbolj udobnih in razvlečenih hlačah, ki jih imate. Potrudite se. S preprosto oblekico, ki je primerna tudi za popoldanski sprehod po mestu, ne morete zgrešiti, okrasite pa jo lahko s kakšnim posebnim kosom nakita. Izberite kos, ki ga boste lahko nosili še za kakšno drugo priložnost.

Lahko ste romantične

IMG_1821

obleka ETIKETA SHOP, 39,99 eur

Poroka je že sama po sebi zelo romantičen dogodek in če se dobro počutite v pastelih, ki so trenutno v trendu, izberite odtenek svetlo roza ali modre barve. Enobarvna obleka je zelo enostavna za kombiniranje, prav tako pa je tudi zelo hvaležen kos, ki ga lahko stiliramo na različne načine in priložnosti. Izberite kroj, v katerem se boste dobro počutili, v katerem boste preživeli ves dan, v tej obleki boste namreč sedeli, plesali in rajali celo noč. Če je to oprijeta oblekica, odlično, nekateri se bolje počutijo v malce ohlapnejši daljši tuniki, katero lahko oplementite z rožnatim zlatom. Seveda pa si pri oblikovanju postave lahko pomagate tudi s spodnjim perilom ali steznikom, sedaj se morate le odločiti, kaj vam je bolj pomembno, videz ali počutje.

V rožicah

dr1619_multicolour_front

obleka ETIKETA SHOP, 39,99 eur

Tako ali drugače. Poroka je vesel dogodek in cvetlični vzorec kar kriči po dobri volji in pomladi. Če ste tip za rožice, zakaj pa ne? Cvetlični vzorec je še posebno primeren za poroke na prostem, vzorec rože pa se lahko ponovi tudi na modnih dodatkih kot je ogrlica ali prstan. Umirite ga s suknjičem ali lahkotno jopo. Lep je tudi na dolgih oblekah, saj svečano podobo dolge obleke malce umiri in jo naredi bolj vsakdanjo. Če se odločite za obleko brez naramnic, ne pozabite na dobro podoporo, to je dober nedrček s snemljivimi naramnicami, ta bo vaš najboljši prijatelj, ko boste plesali in rajali dolgo v noč.

Koliko vas je v hlačah?

Pa da ne bomo govorili le o oblekah in oblekicah, veliko žensk se v krilu ne počuti dobro. Eden izmed bolj elegantnih kosov, ki ima dve hlačnici, je kombinezon. Poleg tega, da je zelo udoben in celotno podobo takoj povzdigne, je dober nadomestek hlačam, takšnim in drugačnim. Ker ponavadi združuje dva ali celo tri kose v enem (top, pas in hlače), vam takoj prihrani nekaj časa o razmišljanju, katere kose bi stilirali zraven in se lahko posvetite le modnim dodatkom. Ti so lahko, če je kombinezon enobarven, bolj divji in razkošni. Ne pozabite na pas, če ta ni del kombinezona in pa na visoke pete na kombinezon, te so obvezna oprema pri ženskah nižje rasti, saj lahko drugače celotna podoba izpade preveč vrečasto.

Divje rokerice nič ne ustavi

black-midi-dress-with-lace_1

obleka ETIKETA SHOP, 44,99 eur

Seveda je pomembno, da svoj osebni stil prenesete tudi na poroko. Zakaj bi se delali, da ste nežna dušica v čipkasti obleki, če pa ste v srcu divja rokerica? Izberete lahko zanimivo in zelo posebno usnjeno obleko ter jo začinite po svojem okusu ali pa izberete malo črno obleko, ki ima zanimive detajle kot so zakovice, rokerske detajle na hrbtu, ali pa morda je kombinirana s tilom in boste v njej kot rokerska princeska, če jo stilirajte na črne gležnarje. Ali pa eksperimentirajte s stili in na bolj romantično obleko oblecite rokersko usnjeno jakno. Možnosti je nešteto, pomembno je, da se dobro počutite in da vaša podoba govori o tem, da spoštujete veliki dogodek in ste se zanj potrudili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.