petek

14

april 2017

0

koment.

POROKA BO: Za vse neveste – 3. Poročni festival v Ljubljani

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Oblikovalka nakita Katja Koselj, ki se že 10 let ukvarja s poročnim in po naročilu izdelanim nakitom, se letos poroči tudi sama. Za tako imenovani  ‘najlepši dan’ je poskrbela za številne neveste v preteklih desetih letih, tudi za nekatere znane Slovenke, kot sta denimo manekenka Eva Ahačevčič Pakiž in nekdanja mis Universe Slovenije Marika Jevnišek. V svoj atelje vabi vse neveste na njen že tradicionalni poročni festival.

V svojem ateljeju v centru Ljubljane oblikovalka unikatnega nakita Katja Koselj pripravlja že 3. Poročni festival, ki bo postregel s številnimi novostmi, ekskluzivnimi partnerji, ter glavno nagrado – predporočnim slikanjem.

kk-porocni-festival-katjakoselj_2017_foto-lumeria-49_bigimage kk-porocni-festival-2017-katjakoselj_2017_foto-lumeria-45_bigimage

Dogodek bo potekal v duhu dvodnevnega butičnega sejma, kjer se bodočim nevestam, njihovim željam in vprašanjem temeljito posvetijo. Predstavili se bodo tudi vizažistka Martina Borščak, frizerka Katja Mahne, ekipa Lumeria weddings in številni drugi, preverjeni ponudniki poročnih storitev.

katjakoselj_2017_foto-lumeria-20_bigimage kk-porocni-festival-2017-katjakoselj_2017_foto-lumeria-18_bigimage

Vabljeni na brezplačni posvet, probo frizure ali poročnega ličenja v četrtek in petek 20. in 21. aprila v ateljeju KKJewellery na Gregorčičevi 9a v Ljubljani. Potrebna je predhodna rezervacija termina na www.katjakoselj.com.

kk-porocni-festival-2017-katjakoselj_2017_foto-lumeria-13_bigimage