sreda

29

oktober 2014

0

koment.

Pozabite francosko manikuro – v trendu je ravno obratno

Avtor , Objavljeno v Lepota, Novice

Kot vse stvari v modnem svetu, so trendi tudi v svetu nohtov in lakov. Če smo še pred leti pogledovali, katera ima lepše zaobljeno belo konico nohtov, je zdaj modno ravno obratno. Francoska manikura je pozabljena. »Tudi poslikave nohtov niso več modne. Pozabite na rožice, srčke oblačke in predvsem umetne nohte. Večni trend pa je zagotovo naraven in zdrav noht,« je povedala Mateja Klemše iz Gelish studia, ki se pri trendih zgleduje po italijanu Antoniu Sacripanteju.

Na jesenskih tednih, ki so se odvijali po svetu, so oblikovalci ogromno časa posvetili tudi nohtom. Med najbolj modnimi je obratna francoska manikura, za katero pa bomo potrebovali še nekaj časa, da se je bomo navadili, (če se jo sploh bomo). Barve niti niso tako pomembne, pomembno je le, da je lunica obarvana z drugim odtenkom kot celoten noht.

črte

Če vas obratna francoska manikura ni prepričala, se lahko odločite tudi za več različnih plasti barv, za katere pa ni pomembna smer. Črte so lahko navpične, vodoravne ali po diagonali. Tudi trend pisanih nohtov je bil predstavljen na tednih mode.

nohti_13

Če pa najraje prisegate na eno barvo, boste najbolj modni, če se odločite za bolj temne odtenke. A ne bojte se, letošnji trendi vsekakor niso dolgočasni. “Srebrno-črna kombinacija, nude, pastele in ubite jesenske barve,” nam Mateja našteje nekaj najbolj modnih barv. V igri je veliko metalik barv ali živi ciklamni odtenki. Za tiste, ki ste po duši bolj srake, pa seveda bleščice. Ja, veseli december bo tudi letos šajni.

Jaz sem na prvem jesenskem lakiranju izbrala temno vijolično – in navdušena sem.

nohti_12