četrtek

18

december 2014

0

koment.

Seksi noge tudi v zimskih oblačilih

Avtor , Objavljeno v Novice

Prisežem, da naslova nisem napisala zato, da bi kliknili na besedo seksi. Iryna Osypenko in Anamarija Avbelj sta me z zadnjim izhodom, ko sta v umetnem krznu razkazovali dolge noge, res navdušili, tako da sem se še zadržala, da nisem napisala, da sta bili hudi ko pes. Neverjetno, to izdelamo v Sloveniji!

Optika Sentina in znamka športnih oblačil And by Andraž sta v Citparku pripravili modno revijo. Oblačila in očala so predstavile najbolj znane slovenske manekenke in maneken. In kaj je letos modno?

7

V zimski sezoni bodo najbolj modni okrogli, kvadratni in okvirji v obliki mačjih oči. Med barvami bo največ pastelnih odtenkov, seveda pa lahko posežete tudi po klasiki, ki odraža sofisticirano in večno eleganco. Za tiste, ki se ne morejo privaditi na poudarjene okvirje, pa ne bo nič narobe, če izberejo prozorne materiale. Modne bodo leče kot ogledala, detajli v usnju in šik kristali, ki jih seveda najdete v optiki Sentina.

In kakšna je zimsko športna moda? Znamka And by Andraž ostaja zvesta močnim-živim barvam. Moški si lahko izbere rumene, modre ali zelene odtenke, ki jih kombinira z očali Ray-ban z barvnimi stekli. Tudi dekleta lahko izberejo enaka odštekana očala, ki jih kombinirajo s pestrim izborom športnih oblačil. And by Andraž je letos naredil ogromen korak v žensko športno eleganco. Športna oblačila so kombinirana z zlato, srebrno barvo in imitacijo usnja. Niso pozabili niti na tako imenovani neopren iz katerih so naredili zelo modno ulično jakno.

8

Za piko na i pa sta nas na koncu »razvneli« Iryna in Anamarija, ki sta imeli oblečeni brezrokavnika iz umetnega krzna. Verjetno ni potrebno poudarjati, da se letos nosi umetno krzno čez jakne z dolgimi rokavi, tako da če še nimate svojega kosa, je tu ideja, da dobite popolnoma slovenskega.