torek

29

november 2016

0

koment.

STIL DNEVA: S torbico supermodela

Avtor , Objavljeno v Stil dneva

Naomi Campbell, vsestransko talentirana globalna ikona od 80. let dalje, je skozi desetletja ostajala priznana in cenjena osebnost. S ponavljajočimi nastopi v uspešni drami Empire, fotografiranji za naslovnice revij, kot so Vogue, Vanitiy Fair, vlogo v oglasih za Burberry in Agent Provocateur Naomi ostaja zaželena oseba na modni sceni. Tokrat pa se je supermanekenka podala v oblikovanje lastne linije torbic.

Njena otvoritvena kolekcija torbic predstavlja priložnost, da svojo edinstveno privlačnost vtke tudi v vsakodnevne in osnovne modne kose. Naomi je bila osrednja oseba razvoja, preizkusov, prilagoditev in modne predstavitve torbic, z željo, da vsaka izmed njih odraža njen karakter in okus. Rezultat slednjega je razkošna blagovna znamka, katere glavno sporočilo je: klasična, navihana, dostopna in elegantna. V oči mi je takoj padla mini torbica v olivno zeleni, bež in črni kombinaciji, idealna po svoji velikosti in tudi po barvni kombinaciji, saj jo lahko stiliram na zelo različne načine. Olivno zelena barva se poleg črne in bele barve, dobro počuti tudi v družbi svetlo modre in roza, zato sem odločila, da grem v malce bolj barvito verzijo.

screen-shot-2016-11-28-at-17-57-41

plašč ZARA, 69,95 eur

srajca BOOHOO, 22 eur

ura DKNY, SLOWATCH, 179 eur

torbica NAOMI CAMPBELL, v SPARU z 20 točkami zvestobe 16,99 eur (redna cena 42,99 eur)

hlače RIVER ISLAND, 44 eur

gležnarji ASOS, 73,33 eur

O kolekciji

Naomi Campbell kolekcija je izjemna, ravno tako kot oseba, ki stoji zanjo. Naomi je kolekciji posvetila veliko časa, v njej se odraža njen kreativen čut, saj je želela, da ponotranja njene vrednote in identiteto. Z raznoliko ponudbo vsestranskih, dnevnih ali večernih torbic bodo kupci nagrajeni s posebnim modnim dodatkom. Vsak kos se namreč ponaša s svojim dizajnom. Brezčasni kosi, praktične toaletne torbice, izbrani vzorci – vsi kosi so oblikovani z mislijo na večno eleganco. Kolekcija vam je na voljo v akciji Točke zvestobe na voljo v vseh trgovinah Spar in Interspar ter v izbranih trgovinah SPAR partner, celotno kolekcijo pa se lahko pogledate tukaj.