sreda

27

junij 2018

0

koment.

STIL DNEVA: Šik poletni stajling

Avtor , Objavljeno v Stil dneva

Poleti večinoma nosim samo obleke. Daljše kot so, bolje je, čeprav imam kdaj rada tudi kakšno krajšo varjanto. A če tega še nisem dovolj poudarila – čez srajčno obleko je ni!

Srajčna obleka je kos, ki bi ga v svoji garderobi morala imeti vsaka ženska. Elegantna kot srajca in šik ter udobna kot obleka. In bela bo ostala večna klasika, ki poleti deluje še posebno sveže.

Tokrat sem jo stilirala z modnimi dodatki v barvi konjaka, ki belo barvo lepo razbijejo in popestrijo, hkrai pa se lepo dopolnjujejo tudi z razkošno in še vedno zelo v trendu rožnato zlato barvo.

 

Screen Shot 2018-06-26 at 21.58.11

obleka eBay, 22 eur

ura CLUSE, SLOWATCH, 99 eur

pas H&M, 5,99 eur

torbica ECCO SHOES, 275 eur

sandali ECCO SHOES, iz 125 eur na 75 eur

Poleti ne nosim visokih pet, če pa že, pa morajo biti le-te super udobne. Zato sem izbrala sandale s polno peto, ki je ravno prav visoka, da ustvari tisto eleganco pri hoji, a še vedno super udobna, stabilna in idealna tudi za dolge sprehode z vozičkom. Prav tako pa je dizajn primeren tudi za kakšne bolj formalne priložnosti.

Sandali znamke Ecco so narejeni iz najmehkejšega usnja in trakci so ravno prav debeli, da nudijo čvrsto oporo ter ne tiščijo.

In res – nošnja pet še nikoli ni bila tako udobna in hkrati šik!

 

Foto: Marja Bizjak Ažman in promocijsko gradivo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.