sobota

10

marec 2018

0

koment.

IZPOVED STRASTNE ZAPRAVLJIVKE: Letos z 18 let starimi očali #originalvintage

Avtor , Objavljeno v Izpoved strastne zapravljivke

Verjetno ste opazili, da so letošnji modni hit mala očala. Imajo jih vse ameriške zvezdnice in zadnjič sem na instagramu opazila, da jih je tudi oblikovalka Nina Šušnjara kar dolgo iskala po New Yorku.

Čeprav imam sama raje očala, ki pokrijejo celo oko in obrvi, mi je trend vseeno všeč, tako da sem pobrskala po spominu in se spomnila na moja čudovita sončna očala znamke D&G. Očala mi je, ko sem bila stara 15 let, kupil ati v portoroški optiki Ferry. Oboževala sem jih, ker so bila čudovita in znamke D&G. Res se mi je zdelo imenitno, da imam takšna očala. A veselje ni trajalo dolgo, saj so očala nekega dne izginila. Čeprav sem preiskala celotno pot od srednje šole do avtobusne postaje in vso okolico, očal nisem našla. Vprašala sem vse sošolce, a jih ni bilo. Imela sem občutek, da so bila ukradena in prodana naprej, tako da sem omenila vsem, da jih tudi odkupim, če je to pogoj, da jih dobim nazaj. Očal ni bilo. Po nekaj letih, mi jih sošolec prinese nazaj in mi zanje ponudi odkupnino. Plačala sem odkupnino in jih nedotaknjena – iz škatlice je izginil le denar, ki sem ga imela poleg, dobim nazaj.
mala_očala

PS: Tele fotke so nastale po eni žurki in sem malce zmačkana. Mijavvv 🙂

Tako so bila moja mini bakrena D&G očala do prejšnjega tedna v hiši mojih staršev, kjer sem jih zdaj vzela in spokala, saj bo to #musthave kos pomladi in poletja. Prav vesela sem, da sem že takrat zbrala očala, ki so mi še vedno všeč, in da je v meni toliko hrčka, da sem jih pridno spravila za 18 let, ko so spet moderna.
IMG_4053

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.