petek

9

september 2016

0

koment.

TEK Z ADIDASOM: Ambasadorka pozitivne energije

Avtor , Objavljeno v Tek z Adidasom

Naše uspešno pomladansko sodelovanje z znamko Adidas se nadaljuje v jesen. Zelo sem vesela, da vam lahko razkrijem, da bom z linijo Adidas PureBoost X trenirala tudi jeseni, saj je Adidas uradni sponzor Volkswagen 21. Ljubljanskega maratona, ki se bo zgodil 30. oktobra.

fw16_pbx_desktop_clp_masthead_1920x1000_tcm70-95356

V duhu pozitivne energije, ki je tudi osrednja zgodba linije PureBoost X, sem trening z novimi copati že opravila. Poleg tega, da me je ob prvem pogledu popolnoma očarala nova, energična barva, je copat izjemno udoben, saj se obuje kot nogavica, hkrati pa Adidasova revolucionarna tehnologija blaženja Boost med tekom nudi izjemno udobje. Boost pena zagotavlja edinstven način zbiranja in oddajanja energije. V posameznem podplatu čevlja Adidas Boost je na tisoče majhnih elastičnih zračnih mehurčkov. V njih se na zelo učinkovit način zbira in sprošča energija, ki pomaga tekaču povečati moč odriva. Na pogled Boost izgleda podobno kot stiropor, vendar deluje popolnoma drugače. Stiropor se ob obremenitvi splošči, pena Boost pa energijo zadrži in nato sprosti nazaj ter tako pomaga nogi pri lažjem in hitrejšem odrivu. Izjemen izgled in zavidljivo udobje.

Liniji novih copatov je priključena tudi modna in meni zelo všečna linija športnih oblačil, ki navdušuje tako z modnim dizajnom kot tudi kakovostnimi športnimi materiali, prilagojenimi za tek in kroji. Naravnost zaljubila sem se v njihove živahno potiskane kratke hlače, pa pajkice z zanimivim dizajnom ter pulover, ki je lahko del tudi nešportnih, trendovskih stajlingov.

ax5892_01_laydown ax5937_01_laydown

ax5947_01_laydown s93594_01_laydown