petek

23

januar 2015

0

koment.

TICKET TO KILL WITH STYLE: Obleka s faktorjem S

Avtor , Objavljeno v Our ticket to kill with style

Verjetno se vsi spomnimo nepozabnega slogana, “samozavest serijsko” in točno tako sem se počutila, ko sem prejšnji petek odhajala na zabavo.

Resnično ni pomembno, ali je obleka narejena po meri, ali je draga, ali poceni, ali iz zadnje kolekcije, najbolj pomembno je, da ima faktor samozavesti. In ta faktor sem našla v seksi kombinezonu, ki sem ga kupila dobro uro pred odhodom na zabavo.

Služba do ne vem kdaj (ne gledam na uro, ko odhajam iz službe), pol ure časa v Zari, da najdem nekaj lepega za na zabavo, tuš, mejkap in zabava. In ko misliš, da boš od utrujenosti “dol padu”, ti nova oblekica vlije toliko samozavesti, da se počutiš odlično.

Prejšnji teden sem po službi letela v Zaro in se takoj zapičila v pajace. Moram povedati, da se pajacem godi krivica, ker ležijo nekje v zadnjem kotu kot pozabljene prostitutke. Vseeno sem si vzela čas in pokukala, kaj je ostalo – tisti dolgi so bili po hlačnicah čisto umazani, saj so se cele razprodaje vlekli po tleh. In v kupu dolgih, najdem enega kratkega. Takoj me je navdušil dekolte, zato sem smuknila v garderobo, poskusila (sproti ugotovila, da ima spredaj še nekakšen predpasnik, zato ni videti, da gre za hlače) in že bila na blagajni, saj sem v hipu vedela, da ima ta pajac faktor S. Faktor S je faktor samozavesti, ki mi jo je tisti večer vlil. Ko najdeš takšen kos, v katerem se počutiš izvrstno, res ni pomembno, ali si po zadnji modi, ker je tvoja energija veliko več kot po zadnji modi.

Morda vas zanima še cena. Znižan je bil 25 evrov.

Za ostale oblekce mi lahko sledite na instagramu.