petek

23

maj 2014

0

koment.

TICKET TO KILL WITH STYLE: Po idejo na hollywoodsko preprogo

Avtor , Objavljeno v Our ticket to kill with style

Uh, te rubrike pa že dolgo nisem zapolnila. Po navadi je zato prazna (z moje strani), ker nimam fotografa, ki bi ovekovečil moje stajlinge. Če sem na terenu s Tjašo, je drugače, ker ona poskrbi za fotografiranje, vsi ostali pa niso tako dovzetni za moje muhe, tako da ni slikice, ni TTKWS.

V današnjem stajlingu sem se odpravila na v komentarju »opevano« modno revijo v čast Zoranu Garvskemu. Obleka je narejena po naročilu. Gre za nekakšno »light« kopijo obleke Katy Perry, v katero sem se zaljubila na prvi pogled. Katy, ki me ne navduši pogosto, me je tokrat osupnila in v Svetu metraže sem kupila blago iz katerega je nastala obleka.

katy

Malo sem jo predelala, ker se mi je del sprednji predpasnik odveč. Pevkini čevlji so me zelo navdušili in sem iskala nekaj podobnega in odštekanega. Že dalj časa iščem t.i. PVC čeveljce, a nisem našla še nič uporabnega, tako da sem se odločila za metalik različico. Pepelkin čeveljček sem našla v modri barvi v trgovini Franco. Takoj sem vedela, da bo moder sandal dovolj dober kontrast neonsko rumeni in težava je bila rešena.

franco

Torbica je iz lanske Stradivarius kolekcije in zapestnico mi je sodelavka prinesla s štantov na morju. Ali ni to kul, da se da tako dobro kombinirati nakit, ki pomeni nekaj več.