petek

8

maj 2015

0

koment.

Ticket to kill with style: Smokey bela

Avtor , Objavljeno v Our ticket to kill with style

Letos sem do zadnjega razmišljala ali bi šla na Viktorje ali ne.  In glede na to, da vidite ta post, lahko sklepate, da sem šla.

Priprave na Viktorje so bile letos rekordno kratke, a sem se na koncu vseeno počutila odlično. Navdušena sem bila nad simpl frizuro, hudim mejkapom in čudovito belo obleko. Konec tedna sem poklicala svojega frizerja, če bo imel v soboto čas, da mi naredi frizuro. Žal sem od njega dobila košarico, tako da je za mojo simpl frizuro poskrbela naključna frizerka iz salona Simple v CityParku. Po dolgem času sem imela zlikane lase in mislim, da sem se pravilno odločila.

katja_pia

Jaz in vremenarka Pia.

Tudi mejkap je bil skoraj naključen, saj me je nekaj tednov nazaj v službi namazala vizažistka Mirela, ki je trenirala nanašanje pudra s pištolo. Nad njenim dnevnim mejkapom sem bila tako navdušena, da nisem prav nič oklevala s klicem, če bi me namazala za Viktorje. Mirela je prišla na dom in poskrbela, da sem bila s smokey mejkapom videti smokastično. Ja, malo se hvalim, ampak s frizuro in mejkapom sem bila res izredno zadovoljna, sploh zato, ker sem stopila na neko novo neznano območje, a mi je ustrezalo.

IMG_3300

Guess čeveljci, hudi neon nohti by Gelish Studio in še malo bleščic pred odhodom.

Za konec pa sem oblekla čudovito belo obleko Maje Štamol, ki mi jo je izdelala za praznovanje 30 let. Čeprav nisem ljubiteljica bele, me ta obleka, vsakič ko odprem omaro in jo zagledam, navduši. Nekaj je na njej. Nekaj je na materialu, ki je ravno dovolj poseben, da ne gre za klasično belo koktajl obleko. Maja je na obleki naredila futuristični tvist s PVC peplumom. Moram sploh še enkrat napisati, da sem se počutila odlično.

In da ne bom pozabila. Tudi Guess čevlji so nekaj posebnega, saj mi jih je dragi kupil za 30 let. Zgodba, kako mi jih je v službo dostavil prek, da nisem vedela, kdo mi jih je poslal, je pa itak solzava. 🙂 Hepi jaz, da dragi točno ve, kako rada imam čeveljce.