sreda

8

april 2015

0

koment.

Tik, tak še manj kot 12 ur

Avtor , Objavljeno v D.O.M.

Ura! Tisti brezčasni znanilec časa, ki te z vsakim tikom ali takom spomni, da se časa ne da ustaviti. Ure so od nekdaj imele posebno sporočilo. V starih časih so jih imeli eminentni gospodi na verižici v žepu lajbiča, na zapestju pa so še zdaj statusni simbol. In če mlade generacije pozabljajo na ročne ure, saj imamo mobitele, pa so stenske vedno bolj priljubljene, saj služijo tudi kot okras. Ja, prav ste prebrali, veliko belo steno lahko namesto s slikami okrasite tudi z veliko zanimivo uro.

Med vsemi stenskimi urami me je najbolj navdušila ura LOVE, ki se jo kos po kos pritrdi na steno. Z lahkoto lahko trdim, da ne gre samo za uro, ampak stensko okrasje, ki lahko vaš dom lepša že za slabih 10 evrov. Uro ljubezni lahko dobite tudi v samostoječi različici. Kot druga najlepša me je navdušila ura knjige v barvah pastelov. Uro knjigo lahko pričvrstite na steno ali pa jo skrijete med knjige na knjižno polico.

11033021_1558637224418235_1701201016_nVedno bolj priljubljene pa so tudi starinske ure, ki so moderne replike žepnih ur. Te se najlepše podajo na temnejše stene – vinsko rdeče ali rjave barvne odtenke. V dom pričarajo nostalgijo in vintage pridih.IMG_1747

 

In ko smo ravno pri urah in tiktakanju. Ne pozabite budilke naštimati na zgodnjo jutranjo uro, saj ste ob 7. zjutraj lahko prvi kpci v novi mömax poslovalnici na ljubljanskem Rudniku.