petek

30

avgust 2013

0

koment.

TK SWAT v novem projektu

Avtor , Objavljeno v Novice

Swatki sva del novega in zelo zanimivega projekta, v katerega zelo verjameva. Revija Cosmopolitan ter znamka za nego in stiliranje las Wella sta se povezala v projektu iskanja Wella ambasadorke. Pozitivnih, odločnih, energičnih deklet je morda res veliko, a kot pravijo ustvarjalci projekta, je Wella ambasadorka lahko samo ena.

KAKO SODELUJEŠ?

Prijavi se in domov boš prejela Wella misijo, s katero lahko prepričaš žirijo, da si ti tista, ki jo iščemo. Izpolni nalogo, pofotkaj rezultat in se vrni na spletno stran, naloži fotko z rezultatom misije, zapiši nekaj svojih misli in se poteguj za naziv Wella ambasadorke. Prijave in misije zbiramo od 29.8. do 5.11.2013.

KAKO POTEKA IZBOR?

Šteje število glasov, ki jih bo prejela vaša misija in mnenje žirije.

Na strani bo med 29.8. in 5.11.2013 potekalo glasovanje za oddane misije. Več prijateljev kot boste prosile, da glasujejo za vas, več možnosti imate, da osvojite naziv Wella ambasadorke. Poleg števila glasov pa bo štelo tudi mnenje strokovne žirije, ki bo upoštevala, kako je misija opravljena in predstavljena. Žirijo sestavljajo slovenske modne blogerke, ki podpirajo Wello, predstavniki blagovne znamke Welle in predstavniki Cosmopolitana.

KAJ PREJME WELLA AMBASADORKA?

Zmagovalka bo razglašena na zaključnem dogodku v Hotelu Plaza in bo poleg naziva Wella ambasadorke in predstavitve v decembrski reviji Cosmopolitana za nagrado prejela v upravljanje svoj modno-inspirativni blog, letno zalogo izdelkov Wella in še celo vrsto Wella ugodnosti.

To pa še ni vse! 😉 Bralke TK SWAT bloga bova kmalu razveselili z novimi darilčki, s katerimi boste okrepile vaše lase po obdobju močnih sončnih žarkov in slane vode 🙂

 

Modni pozdrav!