petek

1

januar 2016

0

koment.

TOP 2015: poročne obleke tujih zvezdnic

Avtor , Objavljeno v Poroka BO!

Švedski princ Carl Philip se je poročil s Sofio Hellgvist, ki je blestela v kreaciji švedske oblikovalke Ide Sjöstedt. Kot se za kraljeve poroke spodobi, je čipka prekrivala roke.

1_sofia

Nikki Reed se je s soigralcem Ianom Somerhalderjem poročila na skrivni romantični poroki. Njena obleka je imela razkošno čipko in drzno odprt hrbet.

2_nikki

Poročila se je tudi nekdanja spajsica Geri Halliwell, ki se je odločila za klasično tortasto obleko. Obleka je delo oblikovalca Phillipa Lepleya.

3_geri

Postavna manekenka Arlenis Sosa je večno zvestobo obljubila košarkarju Donniju McGrathu. Svojo vitko silhueto je postavila na ogled v oprijeti obleki znamke Reed Acra.

4_arlenis

Vnuk legendarne Grace Kelly Pierre Casiraghi se je poročil z Beatrice Borromeo, ki je blestela v vintage obleki znamke Valentino. To je bila ena redkih, če ne celo edina, barvna obleka letošnjih znanih nevest.

5_beatrice

Beatrice pa ni bila edina v Valentinovi obleki. Med najbolj prestižne poroke letošnjega leta se šteje poroka dedinje hotelov Hilton Nicky Hilton, ki se je poročila z bankirjem Jamesom Rothschildom. Pravljična obleka z razkošno čipko in nekaj metrov dolgo vlečko je bila ocenjena na 70.000 evrov.

6_nicki

Poleg že omenjene Sose se je poročil še en viktorijin angelček Kate Grigoerieva. Tudi ona se je odločila za oprijeto obleko, s katero je razkazovala svojo postavo. Obleka z bogato vlečko je bila delo Zaca Posena.

7_kate

Leto 2015 je bilo leto porok viktorijinih angelčkov. Bar Rafaeli je izbrala preprosto obleko znamke Chloé.

bar

Čeprav Allison Williams še ni na listi tako imenovanih A igralcev, pa je imela zagotovo eno najlepših poročnih oblek v letu 2015. Obleka Oscar de la Renta je najbolj romantična obleka tega leta.

9_alisson

Tudi Hilary Rhoda morda ni med najbolj znanimi imeni, a si je omembo zaslužila zaradi obleke, v kateri si je drznila eksperimentirati z zeleno barvo. Obleka v stilu grških boginj je nekaj posebnega in drznega.

10_hilary

Whitney Port je ena redkih, ki je pokazala svoje dolge noge. V Ashi studiu so ji naredilo eno najbolj netradicionalnih poročnih oblek. Za tiste, ki si želijo pokazati poročne čeveljce, je to dobra izbira.

11_whitney

Pri Sofiji Vergara pa sem skoraj bolj kot obleko gledala neskončno lepo okrašeno poročno dvorano. Čudovite bele rože so me pustile brez besed. Seveda je bila čudovita tudi Sophia, ki je, po pričakovanjih, imela globok dekolte. Obleka je delo Zuhairja Murada.

12_sofia

In če se preselimo še na balkanska tla, kjer je bila najbolj opevana poroka Severine. Ta se je odločila za obleko Matije Vuice.

13_severina_new