ponedeljek

31

maj 2021

0

koment.

TREND: Kateri par poletnih čevljev si?

Avtor , Objavljeno v Stil dneva, Trend tedna

Čevlji in modni dodatki kot so torbice in pasovi niso nezanemarljivi del stajlinga. Po mojem mnenju lahko izbor le-teh prevesi jeziček na tehtnici dobrega in šik stajlinga. Obleka naredi človeka, že mogoče, a obleko ustvarijo tudi dobri in kakovostni modni dodatki. Dober par čevljev je kritičen pri stajlingu, pa tukaj ni samo vprašanje trendovskega para čevljev, ampak tudi same kondicije čevljev, da za njih skrbimo in s tem tudi podaljšujemo njihov prvotni izgled.

Z enim dobrim in premišljeno izbranim parom čevljev lahko ustvarimo številne modne videze, tokrat pa sem zgodbo malce obrnila in enemu stajlingu priključila moj izbor TOP 5 parov čevljev za poletne dni.

Preprost črn kombinezon je tako iz elegantnega postal trendovski, super udoben, primeren za poletne večerne špancire, pa tudi za kakšen sestanek in zmenek z možem.

Sandali s peto GRACELAND, DEICHMANN, 24,99 EUR
Špagarice bodo vedno imele posebno mesto v moji poletni omari, saj jih preprosto obožujem! Združene s polno peto pa postanejo popolna obutev za zabavne poletne večere!


Superge VTY, DEICHMANN, 12,99 EUR
Če kaj, potem padam na superge. Vseh oblik in barv. Tokrat sem ostala pri klasičnem modelu z belo gumo, ki daje mladosten videz in je večen kos.


Natikači GRACELAND, DEICHMANN, 19,99 EUR
Natikači, natikači, natikači! Kdo jih ne obožuje? Tako so priročni, vsestranski, da vsako leto izberem nekak novih parov. Rjava viski barva se bo odlično podala k poletnim barvam.


Natikači GRACELAND, DEICHMANN, 14,99 EUR
In ja, tudi natikači so lahko zelo eleganten kos. Tako urejena grem lahko na sestanek ali pa sladoled s prijateljico. Zaljubila sem se v detajl svilene rutke na natikačih za nekaj šik momenta.


Salonarji 5TH AVENUE, DEICHMANN, 44,99 EUR
Popolnoma nepogrešljivi pa so elegantni salonarji s paščkom okrog gležnja in s t.i. blok peto, ki je zelo udobna in primerna za celodnevno nošnjo.

Torej – katere izbereš? Kateri tip poletne obutve je tvoj? Sama v tem izboru kar težko določim le en par, vsekakor pa so čevlji pokazali, da imajo še kako pomembno vlogo pri gradnji videza stajlinga.

 

Objava je nastala v sodelovanju z znamko DEICHMANN.

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.