ponedeljek

16

april 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Še vedno ‘it’ plašč pomladi

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Popoln za pomlad, je trenčkot, ki se ga kar ne naveličamo. Vsebuje tisto nekaj elegantnega in hkrati trendovskega, da se lahko kombinira na praktično vsak stajling.

Prav tako je takšen plašček popoln za t.i. čebulno oblačenje, ki je sinonim za pomladno oblačenje. Pod njim imate lahko tudi suknjič, tudi denim jakno, da vam je še vedno toplo.

MICHAEL KORS

Michael Kors

V ultra modnem in couture svetu je trenčkot doživel kar korenito spremembo. Dobesedno ga bomo razrezali in še enkrat znova skrojili. Ustvarila se bo 2 v enem iluzija, ki združuje denim jakno in trenčkot, ki ga oblečemo čez njo, kar samo dokazuje, kako vsestranski je trenč. Za novo silhueto in kul izgled.

Sicer pa je bil trenčkot najprej del vojaške garderobe, ko pa so ga začele nositi Marlene Dietrich, Ingrid Bergman in Audrey Hepburn, je postal klasika. Dolgi, tričetrtinski ali kratki samo do kolen, s pasom ali brez, v temnih ali svetlih pastelnih barvah, klasičnega kroja ali pa v kičasti retroobliki sedemdesetih … Ni pomembno, samo da je, saj se trenčkot sekakor uvršča med temeljne kose garderobe vsake ženske. Končno se lahko veselite tudi slabega vremena in zapojete v dežju …

Screen Shot 2018-04-15 at 21.08.45

plašč TOPSHOP, 82 eur

plašč BOOHOO, www.boohoo.com, 55 eur

plašč RIVER ISLAND, www.riverisland.com, 82 eur

plašč H&M, 49,99 eur

plašč RIVER ISLAND, www.riverisland.com, 95 eur

plašč H&M, 129 eur

Sama najraje izberem bež oziroma v kamelji barvi, ker se mi zdi, da ga lahko karseda najbolje izkoristim, seveda pa so lepi tudi beli, klasični modri in črni, malce bolj divji rdeči in tako naprej. Izberite svojega na podlagi kosov v vaši garderobi, ki jih lahko zraven kombinirate.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.