sreda

15

januar 2020

0

koment.

TREND TEDNA: 6 večnih kosov, ki morajo biti del omare vsake modne ženske

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Ko najdete popolno belo srajco ali suknjič, ki ga lahko nosite tako na kavbojke kot tudi elegantne hlače in tisto nepogrešljivo malo črno oblekico, ste pripravljeni na vsako priložnost in nič vas ne more več presenetiti. Zato so temeljni elementi, če želite, večni kosi tako zelo pomembni, saj z njimi gradite svoj videz. Morda so krivično označeni kot dolgočasna ali varna izbira, ampak s pomočjo njih lahko vaš videz povzdignete na nivo, kakršnega želite.

ČRNE HLAČE

Primerne so za v službo in na brunch s prijateljicami, popoln par črnih hlač, v katerih se dobro počutite je nepogrešljiv in popoln kos za stajlinge od ponedeljka do nedelje.

PREPROSTA BELA MAJICA

Je še kaj bolj uporabnega in vsestranskega kot preprosta bela majica? Lahko jo kombinirate na kavbojke, krilo, črne hlače, usnjene hlače ali celo obleko z naramnicami, nobena garderoba ni popolna brez nje. Primerna je za dnevni kot tudi večerni videz in je moderna ter hkrati večna obenem.

ELEGANTEN SUKNJIČ

Popoln suknjič je pravi garač v omari vsake ženske, saj gre dobesedno povsod! Potrebujete kos, ki bo zaokrožil poslovni videz? Odgovor je suknjič! Kaj pa kos, ko je plašč pretopel? Še enkrat je odgovor suknjič! In popolna jakna za čez oblekico? Seveda suknjič! Ko kupujete suknjč (svetujemo črnega in belega za temeljno garderobo) boste pozorni na dolžino. Nekje pri bokih je najboljša dolžina za vsestransko nošenje.

KAVBOJKE

Poznamo ogromo različnih stilov, barv, ampak vsaka ženska bi morala imeti v svoji garderobi par modrih in črnih kavbojk, ki so po stilu bolj elegantne kot trendovske, to pomeni, da jih boste tudi lažje kombinirali na raznorazne stile in priložnosti.

BELA SRAJCA

Vsekakor kos, ki naredi razliko v stajlingu! Nešteto možnosti je, kako jo kombinirati, lahko s klasičnim krojem hlač ali krila za bolj šik videz, ali pa jo oblecite pod pulover ali obleko za nekaj več dimenzije. Lahko se odločite za klasičen dizajn, ali pa za daljši model, ki je bolj trendovski, morda tudi kaj z volančki, odvisno od vašega okusa.

MALA ČRNA OBLEKA

Noben kos ni bolj prazno platno za stiliranje in dodajanje modnih dodatkov ter obenem že popolnoma glamurozen kos je mala črna obleka. Vsekakor služi kot eden izmed temeljnih kosov v vaši garderobi, zato se je za pravi kos vredno tudi malce potruditi in najti pravo. Preživela je tudi test časa, zato smo sigurni, da ne bo šla nkdar iz mode.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.