ponedeljek

22

oktober 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Barvita jesen

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Jesenski dnevi kljub temu, da znajo biti čudovito lepi in pisani v barvitem listju, so prevečkrat zaviti v sivino. Tudi pri naših stajlingih, zato vam danes predstavljam izbiro barve, ki bo v vaše jesenske stajlinge zagotovo prinesla sonce in živahnost. Recite ji jesenski macesen, kanarček ali gorčica, v tej pozitivni barvi boste zaživeli!

Jaz sem se nadvse zaljubila v rumeno ali že rahlo gorčično barvo, s katero sem že malce obsedena. Super se obnese kot modni dodatek, krilo ali celo obleka, ampak plašč bo tisti, ki ga letošnjo jesen ne smete spregledati.

Krasno se kombinira na temeljni, črno in belo barvo, odlična bo z modro, še bolj divja pa z živalskimi vzorci kot je na primer leopardji, ki je izredno popularen.

Rumena barva je tista, ki je zaradi svojih toplih tonov vedno zelo v trendu poleti, ampak na srečo se ta trend s poletjem ne bo končal, saj nam bo prinašala energične vibracije tudi v hladnejših mesecih. In zato je težak ‘teddy bear’ plašč kot naročen za to barvo, ki pa se sicer izredno lepo obnese tudi v bolj lahkotnejših in plapolajočih materialih ter pleteninah.

Krasne kombinacije bodo tudi z umirjeno in jeseni vedno popularno sivo barvo, morate pa preveriti tudi siv karo vzorec, zanimive bodo tudi povezave z olivno zeleno.

Jaz sem izbrala svetlo roza barvo, ki je po mojem mnenju tudi krasna barva, ki se z rumeno lepo ujame. Je nežna, da malce uravnoteži bolj divjo rumeno.

NOSIM:

  • plašč IMPERIAL, NAMA
  • obleka H&M

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.