ponedeljek

18

november 2019

0

koment.

TREND TEDNA: Baretka

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Letos so baretke tiste, ki so zelo priljubljene v modnem svetu, prišle so iz omar naših babic in z njimi ustvarimo čudovit pariški šik.

Kljub temu, da se marsikdo pokrival še vedno malce boji, ker imajo to moč, da povzdignejo videz, so baretke tiste, v katere sem se letos zaljubila in ki mi takoj dajo francoske vibracije.

Baretka je za letos prav gotovo prava izbira pokrivala, je izredno v trendu in se lepo kombinira na različne stile, ki jih naredi malce bolj prefinjene in šik.

Lepo se kombinirajo na različne materiale, usnje, čipko, tudi na ostale pletenine.

Začelo se je z eno baretko, odločila sem se za nevtralno sivo barvo, bolj za test, ali si resnično upam nositi baretke. In končalo se je tako, da imam sedaj tri in razmišljam o še kakšni. Popolnoma so me prevzele.

Z barvami baretk lahko ostanemo v varnih okvirjih, kot sem to storila sama s črno, sivo in rjavo barvo. Lahko pa se z barvami tudi malce poigramo in se odločimo za fatalno rdečo, ki bo popestrila vaš stajling.

Kadar me en stil prepriča, grem ‘all in’ in to jesen lahko rečem, da sem malce začarana nad pariškim šikom. Tudi če bo vaš stajling le v eni barvi, bo z baretko zasijal, pa še rešila bo kakšen slab dan za pričesko 😉 Vredno jih je preizkusiti, saj zelo kakovostne, 100% volnene, dobite po ugodni ceni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.