sreda

30

november 2016

0

koment.

TREND TEDNA: Bodi zvezda fitnesa

Avtor , Objavljeno v Trend tedna

Sem takšen tip osebe, da tudi ko telovadim, sem rada lepo oblečena. Seveda je pri vadbi bistvenega pomena tudi kakovost materialov, če pa združiš modo in kakovost, pa sem takoj prodana! 😉 Sicer se najraje rekreiram v naravi, ampak ko temperature padejo pod ničlo, se vseeno raje zadržujem in športam v fitnesu.

Fitnes je kot svet športa v malem. Lahko uporabljamo številne različne naprave, se udeležujemo skupinskih vadb ali pa treniramo sami, aktivnosti pa so prilagojene tudi različnim stopnjam fizične pripravljenosti posameznikov. Še posebej v hladnih mesecih je fitnes odličen kraj za oblikovanje postave in izboljšanje fizičnih sposobnosti. Ko kupujemo opremo je poleg kakovosti pomemben seveda tudi trendi izgled, saj smo vsi radi modno oblečeni ne glede na aktivnost.

Bodi modna zvezda fitnesa

screen-shot-2016-11-29-at-14-53-30

majica BENGER, HERVIS, 29,99 eur

modrček ADIDAS, HERVIS, 39,99 eur

uteži Aerobic Hanteln, HERVIS, 29,99 eur

hlače ADIDAS, HERVIS, 49,99 eur

superge SKECHERS, HERVIS, 69,99 eur

podloga KETTLER, 29,99 eur

Tako kot se vsak dan radi lepo uredimo, smo tudi med rekreacijo lahko modno oblečeni in opremljeni. Hervis kot največji ponudnik športne opreme pri nas, v svojih trgovinah ponuja širok izbor fitnes opreme priznanih blagovnih znamk, kot so med drugim AdidasNikePumaBenger in Under Armour. Športnice boste navdušene nad raznoliko izbiro trendi vzorčastih, živobarvnih ali klasičnih črnih pajkic različnih dolžin, h katerim za popoln videz izberite top ali majico v kontrastnih živih barvah, ki bodo poživile duha in vam vlile dodatno energijo. Vsa oblačila so iz kakovostnih materialov, ki so zračna, telesu pustijo dihati in se v njih ne boste pretirano potili. Pika na i športne oprave pa so superge, ki naj bodo prilagojene za šport v notranjih prostorih, torej lahke, zračne in z nedrsečim podplatom za brezskrbno gibanje. V Hervisu boste zagotovo našli idealne superge za vaš tip stopala in aktivnost, s katero se najraje ukvarjate. Vaš modni videz pa bo v celoto zaokrožila športna torba, v katero boste spravili vso opremo, plastenko vode, telefon in ostale potrebščine.

S pripomočki do boljših rezultatov

nike_00_2016639_sw_textured-foam-roller

teksturni valjček NIKE, HERVIS, 49,99 eur

Vadba s pomočjo teže telesa je sicer učinkovita, a za intenzivnejše rezultate je priporočljiva uporaba raznih pripomočkov, ki mišice dodatno obremenijo. Tudi kadar vadim doma, kjer najraje izvajam kardio baletne vaje za lepe in dolge mišice, med izvajanjem vaj za večjo težavnost v roke vzamete majhne uteži ročnih mišic. Trenutno pa sem naravnost obsedena z masažnim valjčkom BlackRoll Standard ali Nike, ki s pomočjo lastne teže opravlja samomasažo, ob kateri se raztezajo mišice in odpravljajo mišični vozli ali nabiranje mlečne kisline. In če vam prišepnem še eno skrivnost: s tem valjčkom pri masaži, ki je tudi malce boleča, odpravljamo videz celulita, to je stoodstotno potrjeno!