sreda

1

avgust 2018

2

koment.

TREND TEDNA: Čudoviti črno-beli stajlingi poletja

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Kljub temu, da obožujem barve, se ne bojim barvitih stajlingov in da je poletje zame povečini barvito, si kdaj pa kdaj vzamem malce pavze in grem na preverjeno ‘klasiko’, ki nikoli ne zataji in ne razočara.

Govorim seveda o večni črno-beli kombinaciji, o barvah, ki ustvarjata čudovite vzorce in nasprotja. In kljub temu, da se barv res ne bojim, bi se – če bi morala izbrati, katero barvo bi nosila do konca življenja – verjetno odločila za črno. Če pa bi mi bili na razpolago dve, pa za črno in belo. Ti dve barvi ne bosta nikoli preživeti in dejansko izgledata zelo šik, še posebno črna, bela pa ji doda nekaj svežine.

IMG_8371

obleka IMPERIAL

čevlji ECCO SHOES

K lahkotni beli obleki sem tako namensko kombinirala črne sandale znamke ECCO, ki me navdušujejo že celo poletje in konec pomladi. Z debelo peto ravno pravšnje velikosti so popolni za celodnevno skakanje naokoli in dejansko so večen kos. Kot je tudi bela poletna obleka. Zraven sem kombinirala še črno ogrlico in pisan trak, ki doda malce razgibanosti in barve. Sicer pa zadnje čase obožujem tudi pike, ki so spet v trendu.

Moja črno-bela pikčasta obleka je elegantna, lahkotna in dobro prenaša tudi vročinski val 😉 Zraven sem kombinirala nekaj zlatih dodatkov, ki se prav tako odlično razumejo s črno-belo barvno povezavo.

IMG_8332

IMG_8337

Seveda pa ne smem pozabiti na čipko, ki je preprosto čudovita. Tokrat je bela barva v ospredju in so črni le modni dodatki, brez nepotrebnega kompliciranja. Zato mi je všeč črno-bela. Ker včasih pri barvitih stajlingih kar malce preveč kompliciram, tuhtam, obračam, tu pa gre za izjemno hvaležno kombinacijo, ki ne potrebuje veliko pretiravanja.

Screen Shot 2018-07-31 at 20.51.42

2 komentarja

  1. Nina

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.