ponedeljek

1

junij 2020

0

koment.

TREND TEDNA: Denim dnevi

Avtor , Objavljeno v Stil dneva, Trend tedna

Oh, dragi denim, ne vem, kaj bi brez tebe! Obožujem te v vseh oblikah, barvah in stilih. Z dobrim kosom jeansa vse izgleda takoj bolj modno, trendovsko in preprosto kul.

Izbrati najljubši denim kos bi bilo težko, rada nosim jakne, srajce, obleke, srajčne obleke, kavbojke, kombinezone, mogoče mi denim krila ne ležijo najbolj, ali pa ne laskajo moji postavi, sicer pa sem totalno denim človek.

V teh dneh si največkrat na rame zavihtim denim jakno, za katero sem mi zdi, da paše prav povsod, od stajlingov s plisiranim krilom, do poletnih oblekic, tudi za na hitro čez trenirko je top izbira.

Mislim, da je klasično denim jakno skoraj potrebno imeti v svoji omari, potem pa lahko sčasoma svoj izbor nadgradimo s kakšnim bolj posebnim kosom.

Glede dolžine resnično ne maram kratkim modelov, ki mi štrlijo nekje okrog pasu, ampak imam rada daljše, oversized, za katere se mi zdi, da mi bolj pristojijo. Tako mojemu stilu kot karakterju.

V zadnjem času se tudi neverjetno dobro počutim v denim kombinezonu, ki je krasen za sproščene dni in za udobje, ki je zame nujno.

Resnično so zadnje dni hrepenim po denimu, malce surovem materialu, ki pristoji vsem generacijam in bo vedno v trendu.

Kateri kos denima pa ti najraje nosiš?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.