ponedeljek

5

november 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Dolga pletena obleka

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Pletenine, pletenine, pletenine. Jeseni zavzamejo mojo garderobo in ne odidejo do začetka pomladi. V resnici jih obožujem, ker dajejo občutek udobja, topline in so tudi zelo v trendu. V kombinaciji z mojim najljubšim kosom – dolgo obleko – pa so popoln zmagovalec!

Dolgo časa sem jo iskala in jo končno našla – zame popolno pleteno obleko. Ki je ravno prav tubasta, da ne stoji kot gromozanska debela plahta, a hkrati ravno prav ohlapna, da se v njej počutim super udobno.

Na fotografiji je sicer izgledala, da sega do gležnjev, meni pač malce pod koleni, a še vedno vzamem.

Rada jo kombiniram s kosmato jakno, dobro pa izpade tudi z usnjeno, elegantna je s klasičnim plaščem in za začetek jeseni se lepo ujame tudi z denim jakno.

Za jesen je popolna z gležnarji s kvadratno peto, elegantna bo s škornji z visoko peto, jaz pa jo rada nosim tudi s supergami. Tako vse skupaj izgleda še bolj sproščeno.

Pas je skoraj nekaj obveznega pri pleteni obleki, saj da naši postavi definicijo. S pasom obleka takoj izgleda malce drugače, bolj šik in stajling izgleda bolj dodelano.

Včasih pa jo nosim tudi brez pasu, tako izgleda še bolj sproščeno, takrat tudi visoke pete pustim doma in obujem bele superge.

NOSIM:

– jakna H&M (lanska)

– obleka MANGO

– pas GUCCI

– ura CLUSE

– torbica MANGO

– gležnarji ZARA

 

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.