ponedeljek

14

oktober 2019

0

koment.

TREND TEDNA: En pulover, pet različnih videzov

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Moja trenutno najljubša jesenska barva in moj trenutno najljubši pulover sta inspiracija za 5 jesenskih videzov, ki jih z navdušenjem nosim to jesen.


klobuk PARFOIS, pulover, torbica in hlače ZARA, pas GUCCI, superge SISLEY

Težko bi izpostavila najljubši stil, a nekje je treba začeti in zato bom začela z ‘najbolj preprostim’. Usnjene hlače sem predstavila v eni izmed mojih prejšnjih objav, saj sem ponovno odkrila ljubezen do njih. Malce ‘slouchy’ model je popoln za modno-sproščeni videz, ki ga nadgradim s trendovskim klobukom.


očala LAYONERS, pulover in torbica ZARA, krilo BOUTIQUE JOSEPHINE, gležnarji PARFOIS

Karo vzorec je letošnjo jesen zelo priljubljen, zato je tudi ta videz zelo trendovski in zaradi linije krila damski. Všeč mi je tako visoka linija pasu, v kateri se dobro počutim in mi optično podaljša noge.

pulover in krilo ZARA, torbica KARL LAGERFELD, gležnarji PARFOIS

Pletenina na pletenino – presenetljivo všečno in elegantno. Všeč mi je tudi barvna kombinacija s smetanastim krilom, ki je že tako ali tako eden izmed mojih TOP kosov sezone.


očala LAYONERS, pulover, krilo in gležnarji ZARA, torbica PARFOIS

Krilo iz tila v 3 linijah je že nekaj časa na mojem modnem sezonamu želja. Ta videz mi je všeč, ker sta si princeskast til in rokerski gležnarji v tako čudovitem nasprotju, da ju pleten pulover lepo med seboj poveže. 


pulover ZARA, torbica PARFOIS, krilo LISCA, sandali ASOS

Pleten pulover, v kolikor gre za bolj gosto in drobno tkanje, se dobro obnese tudi v bolj elegantnih stajlingih in v povezavi s črnim krilom, ki ga imamo lahko tudi za poslovno priložnost.

5 različnih kosov oblačil in en pleten pulover, torej. 5 različnih videzov za dokaj različne priložnosti in kot sem že prej omenila, bi bolj težko izbrala najljubšega. Ga imaš morda ti? 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.