ponedeljek

7

maj 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Ena obleka – trije različni videzi

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

srajčna obleka ETIKETA SHOP, 44,99 eur

O srajčni obleki sem že nekajkrat pisala, ampak glede na to, da se je izkazala za res nepogrešljiv in večnamenski kos, ni nobene škode, če napišem še ano objavo. Srajčna obleka je kos, ki bi ga v svoji garderobi morala imeti vsaka ženska. Elegantna kot srajca in šik ter udobna kot obleka. Pristoji in laska različnim postavam, prav tako pa je ta modni kos zelo vsestranski, saj ga lahko kombiniramo na številne različne stile ter priložnosti.

Pomlad je tukaj in z njo tudi bolj lahkotna oblačila, oblačila, ki dihajo, a hkrati dovoljujejo tudi t.i. čebulno oblačenje, ki je za pomlad in nepredvidljivo spomladansko vreme kar pravilo.

Čudovit mešanček

S parimi spremembami modnih dodatkov in modnih kosov se namreč srajčna obleka iz sproščenega pomladnega stajlinga lahko spremeni v trendovski videz, pa tudi zelo eleganten. Je veliko bolj sproščena kot elegantna in včasih preveč ‘zapeta’ srajca ter bolj trendovska in razburljiva kot obleka. Zaradi svojega kroja in povezave s klasično srajco, je čudovit mešanček, ki se poveže z izbranimi modnimi dodatki in njihovim stilom. Dovoljuje različne kombinacije, saj jo lahko nosite samostojno kot obleko ali kot srajco in jo stilirate z oprijetimi hlačam.

Srajčna obleka je prava investicija, letos pa bo poleg klasičnih enobarvnih zelo v trendu tudi črtasta. Črte dajo novo dimenzijo in razgibanost stajlingu, a so še vedno dovolj diskretne, da jih lahko vpeljemo v različne modne kombinacije.

Sproščeno in trendovsko

IMG_2115

obleka ETIKETA SHOP, 44,99 eur

ruta in torbica ZARA

Popolni bodo pomladni sproščeni stili z nepogrešljivo denim jakno in supergami, ki jih letos ne gre prezreti. Trendovske superge bodo namreč postale del tudi bolj elegantnih stajlingov. V primeru hladnejšega vremena, lahko pod srajčno obleko oblečete tudi oprijete kavbojke. Lahko se poigrate tudi s trendovskim pokrivalom.

Elegantno in poslovno

IMG_2047

obleka ETIKETA SHOP, 44,99 eur

suknjič ZARA

ura SLOWATCH

ogrlica H&M

In če že govorimo o eleganci, bo srajčna obleka popolna tudi s klasičnim suknjičem, ali pa s spomladi nepogrešljivim trenčkotom in klasično torbico. Stajlingu dodajte še elegantno in nevsiljivo uro ter klasičen kos nakita kot je umirjena ogrlica in pripravljeni boste za nov posloven dan.

Večerno in glamurozno

IMG_2126

obleka ETIKETA SHOP, 44,99 eur

jakna ZARA

torbica H&M

pas EBAY

ogrlica KATJA KOSELJ

ogrlica ZARA

Srajčno obleko lahko s pridom uporabimo tudi pri bolj večernih stajlingih, s povezavo usnjene jakne in sandalov bo super kos, v katerem se boste odlično počutili, saj je udobna, a hkrati še vedno zelo zapeljiva izbira. Klasično torbico zamenjajte za manjšo in bolj drzno, ter dodajte kičaste uhane, pa o ‘poslovni’ srajčni obleki ne bo ne duha ne sluha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.