ponedeljek

12

oktober 2020

0

koment.

TREND TEDNA: Kako element usnja deluje na celoten stajling

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Obožujem usnje, občutek usnja, kako usnje deluje na posamezne kose in tudi na celoten stajling, obožujem njegovo surovost, divjo in malce uporniško energijo ter samozavest. V jeseni skoraj ni stajlinga, v katerem ne bi uporabila usnje vsak kot modni dodatek, tako nepogrešljivega ga najdem.

Ja, res imam rada element usnja tudi zaradi občutka, ki mi ga daje. Usnje, ali njegova imitacija sta se dobro infiltrirala v moje jesenske stajlinge, zato sem se odločila, da skozi različne modne kombinacije pokažem, kako ga rada kombiniram in kateri so moji top usnjeni kosi.

1. JAKNA 

jakna, pulover in hlače ZARA

torbica DCEKAR

čevlji PRIMARK

Jakna je seveda zelo klasična izbira, še posebno v tem letnem času, ampak zdi se mi, da jo v resnici obožujem šele zadnjih nekaj sezon, ko sem tudi našla pravo zase. Rada imam daljše usnjene jakne, ki imajo oversized občutek. Kombiniram jih praktično na vsa jesenska oblačila – srajčne obleke, midi obleke, puloverje, pletene obleke, trenirke, kavbojke in podobno. Resnično gre usnjena jakna povsod, všeč mi je kombinacija USNJA in PLETENINE, v tem stajlingu pa se mi zdi, da je tudi element LESA zelo lep in kot neki mini presenečenje.

2. USNJENE HLAČE ALI KRILO

prosojna majica MAJA ŠTAMOL

pulover in torbica ZARA

krilo ONLY

gležnarji PRIMARK

Malce podoben stajling prejšnjemu, a vseeno z drugačnimi elementi. USNJU zelo lepo pristajajo tudi delikatnejši materiali kot so PROSOJNI materiali za nekaj protiuteži in hkrati tudi robustni kot so trenutno velik hit VERIGE. V tem primeru kot protiutež služi pleten brezrokavnik.

3. TORBICA

komplet in pas torbica ZARA

sončna očala LAYONERS

ura CLUSE

Včasih ne potrebujemo močan detajl usnja, včasih je dovolj le detajl v obliki torbice ali pasu ali torbice/pasu. Ponovno se mi zdi, da doda nekaj definicije stajlingu, zraven bi lahko oblekla tudi usnjeno jakno, ali pa nekaj bolj klasičnega kot je črn volnen plašč.

4. BULERJI

plašč in pulover ABOUT YOU

čipkasta kombineža ZARA

bulerji ASOS

Kadar je stajling zelo romantičen, rada uporabim element usnja za neko protiutež. V tem primeru so to trenutno zelo priljubljeni bulerji, lahko pa bi oblekla tudi usnjeno jakno ali dala zraven torbico. ČIPKA in USNJE se mi zdi, da se zelo lepo ujameta in jaz to kombinacijo preprosto obožujem!

5. TRENIRKA

trenirkasta obleka YUGOSLOVENKA

kombinezon TWIN SET

torbica KARL LAGERFELD

bulerji ASOS

Ponavadi za trenirke ali trenirkaste materiale uporabim superge kot izbiro obutve, ampak s kombinacijo čipke TRENIRKA in USNJE ponovno tvorita popoln par. Zdi se mi, da usnje tako lepo povzdigne trenirkast material, da ga lahko uporabimo za bolj šik stajling.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.