ponedeljek

4

november 2019

0

koment.

TREND TEDNA: Kako je ne-mojtipobleke, postal MOJ tip obleke

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Tip ‘bodycon midi’ oblekam sem se kar nekaj časa izogibala. Ob njih prehitro dobim ‘Kim Kardashian’ vibracije. Pri njih se mi je vedno zdelo, da je vsega preveč, ritka, pas, prsi. Vse je poudarjeno, kar v resnici ni moj stil. A sem našla tudi način, kako nositi tak tip obleke na moj stil in okus.


obleka H&M, kombineža TWIN SET, torbica GUCCI, balon MAGIC SHOP

Pri meni se mora vedno še nekaj ‘zgoditi’ pri stajlingu, da ga malce zakompliciram. Čiste linije zame preprosto niso dovolj, potrebujem detajle, dodatke. In moj dodatek k bodycon tipu obleke, se pravi oprijeti obleki je dolga kombineža, ki pri zaključku ustvari lep detajl in popestri samo obleko. Detajli so pač moja strast.

plašč SILVIAN HEACH

Izbrala sem tanko pleteno obleko, h krateri se čipka zelo lepo kombinira, nekako v stilu Twin Set znamke, lahko pa to obleko nosimo tudi v bolj vsakdanjih povezava kot so superge in puhast plašč, ki bo zagotovo eden izmed mojih top kosov zimske sezone.

suknjič in torbica H&M, baretka NAMA in škornji ZARA

Nagubane škornjr letos nosijo prav vse fašionistke in trendseterke, mene je prav presenetilo, kako lepo pristojijo moji obleki, ki sem jo tokrat malce razgibala s karirastim suknjičem in torbico okrog pasu.

Všeč mi je celotna dinamika stajlinga in preplet hladne sive in toplih zemeljskih odtenkov. Moja obleka je kar naenkrat postala ‘krilo’ in všeč mi je, da sem jo kombinirala s suknjičem. Namesto torbice bi lahko uporabila tudi pas.

Oprijeta obleka midi dolžine je vsekakor kos, ki z nekaj domišljije lahko postane zelo vsestranski, potrebno pa je najti pravo za svojo postavo in stil. Jersey ni zame, saj se mi zdi, da hitro izgleda ceneno v takšni obliki, zato je za jesen popolna tanjša pletenina, ki z minimalnim vzorcem laska postavi in je s krojem vseeno ne stisne povsem. Vsekakor sem nad tem tipom obleke sedaj postala kar malce navdušena in mislim, da ta obleka ne bo edini kos v tem segmentu moje omare.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.