ponedeljek

27

maj 2019

0

koment.

TREND TEDNA: Kako nositi denim jakno

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

To pomlad so me obsedle jakne iz denima. Zdijo se mi tako kulske, da pašejo resnično povsod, na trenirke kot tudi na elegantne plisirane hlače, na enak denim, na denim drugačne barve, skratka menim, da ni stajlinga kateremu ne bi denim jakna naredila piko na i.

Denim že dolgo časa v resnici sploh ni trend, ampak stil in must have kos v vsaki omari. Brez njega si težko predstavljamo, kako bi izgledala naša garderobna omara, ali kar se tiče kavbojk, pa tudi ni ga čez jakno iz denima. Ali nas torej sploh lahko še kakšen stil ali pa denim različica preseneti?

jakna ZARA, bodi ZARA, pas GUCCI, krilo BOUTIQUE JOSEPHINE in torbica GUCCI

No, mene vsekakor je. In to ravno z denim jaknami. Letos so vsekakor doživele modni preporod. Tako v barvi kot tudi v stilu.

Zame bodo vedno samo oversized jakne, oprijete sem nazadnje nosila v gimnaziji in mislim, da bodo tam zame tudi ostale. Letos se namreč vračajo na modno prizorišče tudi bolj telirani modeli in pa pokrajšani.

A to ne pomeni, da je moj modni izbor kako osiromašen, tukaj so barve in tudi različne dolžine, ki so me začarale.

jakna CHIC.SI, majica in krilo H&M, torbica HYGGE NORTH in superge TRGOVINA TREE

Zelo imam rada podaljšane modele denim jaken, ki jih najraje kombiniram na oprijeta krila ali oprijete obleke.

jakna BOOHOO, srajčna obleka in torbica ZARA, superge ALL STAR CONVERSE

Glede barv pa takole – svetel in temen denim je must have, letos pa je v ospredju tudi bel. In z njim bela jakna, ki deluje zelo sveže in ki jo rada nosim tako na bolj zemeljske barve kot sta rjava in bež, pa tudi neonske. Krasna barvna izbira za pomlad in prihajajoče poletje.

A roza je tista, ki me je letos najbolj presenetila in me navdušuje s številnimi modnimi kombinacijami. Tako nežna je, da omehča še tako divji živalski vzorec kot je leoparji, a hkrati močna, da popestri enostaven stajling.

jakna ZARA MAN, majica EBAY, krilo ZARA, torbica in pas GUCCI, superge NIKE AIR MAX

Letos imam tako kar 3 nove denim jakne, a moja najljubša ostaja moževa. Zaplenila sem mu jo pred leti in zame ni boljšega kroja kot je ta malce prevelik, ni boljšega odtenka kot je spran svetel denim, ki gre povsod in ni boljšega občutka, da je jakna prav Klemnova.

 

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.