ponedeljek

4

maj 2020

0

koment.

TREND TEDNA: Kako nositi trenčkot?

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Trenčkot je ultimativni pomladni plašček za vsako žensko, ki ima rada klasiko s pridihom trendnosti. Trenčkot gre praktično povsod, nosimo ga na hlačne kostime, obleke, na denim, srajčne obleke, ima to moč, da povzdigne preproste stajlinge in sprosti elegantno-poslovne. Danes ti predstavljam par idej, kako nositi enega izmed top kosov pomladi.

Trenčkot bo odlično deloval v stajlingi z hlačnim kostimom. Letos so v trendu pastelne, sladoledne barve, ki se jih ne naveličam.

Kadar razmišljam o barvi trenčkota, se nekako vedno vrnem k bež oziroma kameljim odtenkom. Ti se mi zdijo najbolj hvaležni za kombiniranje, manj poštirkani kot na primer črn ali temno moder trenčkot in seveda tudi bolj pomladni obarvani.

Trenčkot prenese mnogo različnih stilov, od zelo elegantnih pa tudi sproščenih s supergami kot prav tako enem izmed top kosov pomladi.

Rada ga kombiniram tudi na dolge obleke, tako deluje še bolj damsko. Kadar razmišljam o trenčkotu, vedno razmišljam o dvojnem zapenjanju s širokim pasom, o tej nekakšni klasiki med trenčkoti.

Dobro se obnese tudi kot večerni spremljevalec, na visoke pete in t.i. slip obleke, ki so trenutno zelo popularne, kar samo še dodatno dokazuje, da je pravi car med plašči, še posebno spomldansko-jesenskimi in bi moral biti v omari vsake ženske.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.