ponedeljek

8

oktober 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Karo na udaru!

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Trend, ki ga najprej povezujemo z bolj z ‘vsakdanjimi modnimi kombinacijami’, a z nekaj triki in stilskimi prijemi postane zelo šik. Vsekakor pa vzorec, ki ga ne povezujemo več s starikavo modo, pač pa z mladostnimi vibracijami. To jesen bo močno v trendu!

Čeprav moram priznati, da na meni karo z rjavimi podtoni res ne deluje nič kaj trendovsko, ampak preprosto malce starikavo, zato se raje odločim za preverjeni in vedno šik črno-bel karo. Rada ga nosim kot vzorec pri srajčnih oblekah, ki so super za malce bolj ‘casual’ stajlinge, v zadnjem času pa sem odkrila karirast suknjič, ki je krasen za številne modne kombinacije in še zelo lepo popestri ostale kose.

Ker je v sivo-črno-beli barvni povezavi se ga da kombinirati na zelo različne načine in gre k mnogim barvam kot so roza, modra, tudi rumena, gorčična in tako dalje ter se dobro kombinira tudi na denim.

Tokrat sem se odločila za mojo najljubšo pudrasto roza barvo, ki je prišla v obliki novih svilenih hlač. So malce bolj športnega, ohlapnega kroja in zato sem zraven njih kombinirala oprijet bodi s čipko, ki malce uravnovesi spodnji del.

Za zraven  sem izbrala bolj drzne modne dodatke, torbico, ki resnično izstopa, a je karo vseeno dovolj umirjen vzorec, da jo lahko prenese.

NOSIM:

 

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.