ponedeljek

22

januar 2018

0

koment.

TREND TEDNA: Katere trende leta 2018 imaš že v omari?

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Zakorakali smo v novo modno leto in čeprav se modno leto deli bolj na letne čase, sem zbrala nekaj trendov, ki sva jih predstavili že v lanskem letu in ki bodo v trendu tudi v (vsaj) začetku leta 2018.

PLETENINE VEDNO IN POVSOD

pulover3

Pletenine še niso odpisane, postajajo celo vedno bolj priljubljene in se kombinirajo na 1001 način. Letos so bili v ospredju razvlečeni in strgani puloverji, ki so se verjetno že znašli v vaši omari. Če se niso, pa le brž v šoping, saj je po znižanih cenah ostalo še nekaj kosov.

Sama jih rada nosim na oprijete hlače, pa tudi na mini krila.

IMG_2890

NAJLONKE Z VZORCEM

Najbolj močne bodo še vedno pike, pa tudi zvezdnice in bleščeči se kamenčki. Top kombinacije bodo z oblekami, krili, usnjenimi kratkimi hlačami in tudi raztrganimi kavbojkami.

254511e86b03b484a2badb3c50e1e787

BELA MAJICA Z ZANIMIVIM POTISKOM ALI STATEMENT BESEDO

Bela majica je postal statement kos, ki ga lahko nosimo od jutra do večera in jo kombiniramo prav na vse – od urbane vsakdanje mode do elegantnih različic. Tega se zavedajo tudi skoraj vse svetovno znane znamke, ki imajo v svoji kolekciji vsaj eno belo majico s potiskom. Ti klasični beli majici dodajo piko na i.

IMG_8520

‘WET LOOK’ ALI VINYL HLAČE

Če smo do lani nosile usnjene hlače, bomo od konca lanskega leta naprej nosile plastične. Verjetno nam bo v njih malo bolj vroče kot v usnjenih, a za lepoto je treba potrpeti. Seveda se modeli razlikujejo in bo vsaka našla pravega zase. In barva? Od kostanjevo rjave, klasične črne, metalik odtenkov do najbolj živih rožnatih odtenkov, mene je prepričala nežno roza barva in klasična črna.

IMG_2958

HLAČE S ŠIROKIMI HLAČNICAMI

Gre za super udoben kos in omejitev ni, hlačnice pa so lahko pri gležnju oprijete ali pa so zelo široke, odvisno od tvoje višine in stila, saj jih lahko nosiš kot zelo elegantno različico, ali pa bolj sproščeno in skoraj športno.

IMG_2248