ponedeljek

12

avgust 2019

0

koment.

TREND TEDNA: Kolesarke – DA ali NE?

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Kolesarke, pumparce, kakorkoli jih že poimenujete, zadeva je trenutno velik hit v modnem svetu. In tako kot vsi veliki hiti, ima svoje oboževalce in tiste, ki trendu odločno nasprotujejo. Jaz sem nekje vmes. Sprobala sem trend in mi je všeč, a le v eni ali morda dveh variacijah.

Oprijete kratke hlače, ki se končajo malce nad koleni dejansko ne laskajo bistveno naši postavi, a so zame na nek način super kos.

V njih s dobro počutim, ker sicer ne nosim oprijetih kratkih hlač, ampak bolj ohlapne, ki so bolj udobne, a kjer obstaja tudi ‘nevarnost’, da lahko malce preveč pokažem … Tukaj ostaja vse na svojem mestu, je trendovski stil, poleg tega pa zelo udoben, saj ga rada nosim na ohlapne puloverje ali majice daljšega kroja.

Prihajajo v dveh večjih različicah, kot prave športne ‘kolesarke’, se pravi iz raztegljivega materiala ali pa v denim različici. Te še nisem posvojila in mislim, da jih tudi ne bom.

Za preizkus tega trenda sem izbrala cenovno zelo ugodno različico iz Boohooja za manj kot 5 evrov.

Kolesarke delujejo tudi za dolg suknjič v kombinaciji z visokimi petami, najraje pa jih nosim na t.i. ‘ugly sneakers’.

Nosim:

pulover MANGO

kolesarke BOOHOO

sončna očala LAYONERS

nakit okrog gležnja EBAY

torbica ZARA

ura CLUSE

superge STEVE MADDEN

Vsekakor je to trend, s katerim se lahko malce poigramo in nanj skombiniramo že obstoječe kose, ki jih imamo doma kot so pletenine, pa daljši suknjiči in preproste t-majice.

Če ga želite preizkusiti, poskrbite za optično podaljšanje nog z visokimi petami v obliko klasičnih salonarjev ali sandalcev na dva tanka paščka, dobro pa se obnesejo tudi z xxl supergami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.