ponedeljek

18

julij 2016

0

koment.

TREND TEDNA: Kopalke za vse postave

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Da boste v poletju zasijale kar se da močno, je tu nekaj modnih nasvetov, kaj poudariti ali zakriti pri vaši postavi. Letos so zelo v trendu enodelke kopalke z globokim izrezom za prave fashionistke, kvačkane kopalke, kopalke z visokim pasom, z malce retro pridiha, kopalke z resicami in različnimi vzorci. A tudi še tako modne kopalke po zadnjih modnih smernicah ne bodo pristajale vaši postavi, če jih ne boste izbrali glede na to, kaj je za vas primerno in kaj ne.

ŠIROKA RAMENA:

– omilite videz narobe obrnenega trikotnika s tem, da izberete kopalke z modrčkom, ki se zavezuje za vratom. To bo omililo videz širokih ramen, za hlače pa izberite takšne, ki imajo širok rob, saj bodo tako spravile v ravnovesje vašo postavo. Boke bodo ravno prav razširile.

KRATEK TORZO:

– podaljšajte postavo z enodelnimi kopalkami, ki imajo ob strani vzdolžne vzorce. Lahko so to črte, tudi letos zelo trendi cvetlični vzorci. Vaša postava bo optično podaljšana, vi pa boste elegantni.

POSTAVA BREZ PRSI:

– seveda je prva izbira push up modrček, a dekolte lahko tudi optično povečate, s tem, da izberete razkošne barve in vzorce, lahko so na modrčku tudi kakšni naborki in volančki. V nasprotju z modrčkom, pa so hlačke bolj umirjene, s čim manj vzorci.

ŠIROKI BOKI (oblika hruške):

– ključ do popolnih kopalk je sorazmerje in uravnoteženost zgornjega in spodnjega dela. Izogibajte se večjim hlačkam, hotkam, ki še bolj poudarijo boke. Izberite zavezovanje na tanke trakove, saj bo preveč materiala boke le še poudarilo. V zgornjem delu izberite poudarjen modrček, lahko tudi z resicami, ki bo vaš dekolte le še poudaril.

VELIKO OPRSJE:

– prava podpora je ključnega pomena. Odločite se za košarico z dobro podoporo brez okraskov na vrhu. Debelejše naravnice prav tako pomenijo boljšo oporo.

SKRIJTE TREBUŠČEK:

– trebušek lahko čisto skrijete, ali pa ga le malce zožate. To najlažje naredite z enodelnimi kopalkami, ki imajo učinek oblikovanja postave, ker so narejene iz bolj kompaktnega materiala, ali pa z dvodelnimi kopalkami z višjim pasom ali pa topom v zgornjem delu. Tudi če izberete takšne kopalke, pri katerih je tkanina nabrana oziroma nagubana okoli trebuščka, ga ta ne bo poudarila, ampak malce zakrila.