ponedeljek

27

november 2017

0

koment.

TREND TEDNA: Kot plišasti medvedek

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

V prejšnjem TRENDU TEDNA je kraljevala puhovka – ki je letos dobila zelo šik in trendovsko preobleko – sedaj pa sem (sicer kar malce pozno;) našla naslednji zimski kos, ki me je navdušil. Gre za t.i. ‘teddy plašč’, topel in božansko mehak plašč, ki spominja na kožušček plišastega medvedka. Sam opis mu sicer ne dela velike usluge, ker gre za veliko bolj trendovski kos kot bi mu pripisali.

Kot prvo, kar govori o njegovo prid je to, da gre dejansko za zimski plašč, ki je zelo topel, lahko se odločite za zelo dolgega, srednje dolžine ali pa za kratko jakno in vse tri ‘teddy’ različice se kombinirajo na številne različne načine in stile. To je že druga pozitivna točka. Od zelo športnih, sproščenih do super trendovskih stajlingov, kjer nam kot inspiracijo služijo trendseterke, ki so te plašče in jakne že razgrabile in razkazale na svojih Instagram profilih, vanj pa so se zavile tudi že modne urednice, manekenke kot je Gihi Hadid in zvezdnice kot je Kim Kardashian.

Screen Shot 2017-11-26 at 20.35.01

1. plašč TOPSHOP, 80 eur

2. plašč ZARA, 49,95 eur

3. jakna BOOHOO, 45 eur

4. plašč TOPSHOP, 80 eur

5. plašč TOPSHOP, 90 eur

6. jakna H&M, 29,99 eur

7. plašč ZARA, 49,95 eur

Jaz sem se odločila za plašč umazano bež barve, ki se odlično kombinira na sivo, svetlo roza in ostale, trenutno moje ljube barve. Je še na poti, tako da vam fotografijo pokažem kdaj drugič 😉 Se pa že zelo veselim, da ga bom kombinirala na trenirke in superge za na sprehod, ali pa kavbojke in pulover za na kavico s prijateljico.