ponedeljek

5

oktober 2020

0

koment.

TREND TEDNA: Modni trendi, ki so me začarali to jesen

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Z jesenjo pridejo nova spogledovanja z modnimi trendi, ki že kukajo s polic trgovin, ali v mojem najpogostejšem primeru, se svetlikajo iz zaslona. In vabijo. Zadnje sezone me ekstremni modni trendi bolj stežka premamijo, ampak z novimi nakupi nekako vedno želim dopolniti svojo garderobo. In vkomponirati še kakšen nov trend, ne bom lagala. V nadaljevanju 5 jesenskih, ki so me začarali.

1. ROBUSTNI ŠKORNJI

škornji ASOS

Rada imam gležnarje, škornje in seveda imam rada eleganco, ampak obožujem pa malce robusten izgled, še posebno kar se tiče škornjev ali gležnarjev brez pete. Bulerji na steroidih, jim lahko rečemo. Uživala bom v kombinacijah s krili, oblekami, oprijetimi hlačami, culotteskami.

2. PLETEN BREZROKAVNIK

brezrokavnik NA-KD

Če ti ponudim samo besedi ‘pleten brezrokavnik’, najprej verjetno pomislitš na svojega dedka in ne na kakšno modno trendeseterko ali celo modno oblikovalko, za katero je znano, da vse, kar obleče, nemudoma postane modni trend? A pleteni brezrokavniki so močan jesenski trend in ta modna vročica je zajela tudi mene. Nosila ga bom na bele srajce in usnjene hlače.

3. VERIGE

ogrlica ZARA

Odkar sem postala mamica – to je sedaj sicer že tri leta nazaj – sem nakit močno zdesetkala, ker seveda imaš najprej dojenčka in ne nosiš nakit, potem pa je ta strastna ljubezen do njega, zbledela. Sedaj nosim le ure in minimalistične zapestnice, ampak trendi močnih ogrlic oziroma verig, me je prevzel. Ta se letos pojavlja na torbicah, tudi čevljih in seveda nakitu in lepo dopolni jesenske stajlinge.

4. USNJENA KRILA

krilo ABOUT YOU

In usnje na tisoč in en način. Jesen imam rada tudi zato, ker so tukaj spet usnjeni kosi kot so jakne, obleke, krila in tudi suknjiči. Usnjene kose rada kombiniram na pletenine in močan nakit, krila pa so tista, ki so me popolnoma prevzela.

5. PLETENINE NA TISOČ IN EN NAČIN

komplet ZARA

Seveda, da so na vrsto prišli tudi puloverji. In jope, pa hlače in kot češnja na vrhu smetane, so tukaj pleteni kompleti, ki so mi popolnoma pisani na kožo. Že sestavljeni stajlingi, ki mi olajšajo prenekatero modno zagato ali odločitev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.