ponedeljek

11

november 2019

0

koment.

TREND TEDNA: Moj jesenski plašček

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna


Letošnjo jesen so poleg bež oziroma kameljega plaščka, ki ima nekako modni primat, zelo popularni karirasti plašči. In končno sem našla in izbrala zame pravega!

celotni stajling: PRIMARK

Saj ne, da ga ne bi že prej našla, ampak karo plašč je letošnji modni trend. In z njimi zadnje sezone ravnam precej previdno, saj se ne želim zaleteti in jih samo malce potestirati, da kasneje le visijo v omari in delajo gnečo.

 

V resnici nikoli ne vemo, koliko bomo nosili nek kos oblačila, ki si ga kupimo, pa naj si gre za modni trend, ali za večen kos, dokler tega kosa dejansko nimamo v svoji omari in ga kombiniramo, nosimo, stiliramo … ali pa tudi ne.

Ampak ta plašček zagotovo obeta, saj že zdaj vidim različne modne kombinacije z dolgo belo pleteno obleko in gležnarji, ali pa pletenimi hlačami in puloverjem kamelje barve v kombinaciji s črno-belimi supergami.

Tokrat sem ga kombinirala s srajčno obleko, gležnarji z visoko peto in baretko, ki je zadnje čase moja stalnica.

Pri večbarvnih plaščih je vedno izziv, kako jih kombinirati, katera barva bo tista, ki bo prevladala, ali bomo morda šli v popolnoma nekaj drugega, v izbiro barve izven okvirjev … Zaenkrat pri tem plaščku ostajam ‘v okvirjih’, se pravi, beli, sivi, kamelji in črni barvi. A tudi le s temi štirimi barvami so možnosti neomejene, zato se veselim nadaljnih modnih kombinacij.

Karirast plašček bo vsekakor popestril mojo izbiro jesenskih zgornjih oblačil in veselim se prihodnjih stiliranj s črnimi kavbojkami in belo srajco, pa črnim usnjenim krilom in topom in tako dalje.

Fotp: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.