ponedeljek

9

november 2020

0

koment.

TREND TEDNA: Moji TOP 3 jesenski kosi v kamelji barvi

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

Kamelja barva je vsekakor ena izmed najbolj prestižnih in hkrati modnih barv v barvni paleti. Elegantna, šik in trendovska ponuja številne kombinacije in je brezčasna.

Začarala je tudi mene, saj oblačila kamelje barve delujejo drago in so odlična izbira tudi zato, ker se podajo takorekoč na vse barve, materiale in stile.

Sledi moj izbor TOP 3 kosov v kamelji barvi, ki so me prepričali to jesen. Izbrala sem precej temeljne kose, gradnike videza, kose, ki veljajo za večne v naših omarah.

1. POPOLN KAMELJI PLAŠČ

plašč FRACOMINA

Z dobrim in kakovostnim plaščem lahko zgradite vsak stajling in ga povzignete v šik in elegantnega. Dobra izbira je plašč v kamelji barvi, ki resnično deluje zelo razkošno, hkrati pa kamelja barva omogoča številne modne kombinacije.

Kar nekaj časa sem brskala za pravim in izkazalo se je, da je moji eleganci vedno dodan detajl trendovskosti kot je v mojem primeru kameljega plašča detajl v rokavih. Všeč mi je, da je krojen ravno in da nima pasu, pač pa ga lahko dodam sama, v tem primeru bi izbrala usnjenega, da deluje še bolj razkošno.

2. TORBICA BREZ PRIMERE

torbica KURT GEIGER

Torbica v kamelji barvi je brezčasen kos. Gre za torbico, ki gre povsod s teboj. Popoln oversized kos, ki ga odlikuje eleganca dizajna, trendnost detajlov in uporabnost velikosti.
S to torbico grem resnično lahko povsod – na sestanek, družinski izlet ali pa modni dogodek, pa bom vedno izgledala urejeno, torbico pa lahko prilagodim svojemu stilu in trenutnemu modnemu občutju.
3. NEPOGREŠLJIVA KAPA

kapa THE BASE LABEL

Sem velik ljubitelj pokrival, zato pozimi s kapami, trakovi in turbani resnično pridem na svoj račun! Tukaj sicer ne gre toliko za večer ali brezčasen kos, ampak bolj za trendovski, saj so pletene kape trenutno zelo popularne.

Zelo lepo pristoji toplim jesenskim barvam, hkrati pa se zanimivo tudi kombinira na sivo, roza in tudi črno ter belo. Lahko jo nosimo kot modni dodatek v športnem stajlingu, s puhasto jakno ali plašček in trenirko, ali pa trendovskem, s šik plaščem in pleteno obleko.

To jesen sem res postala obsedena s kameljo barvo, ki trenutno tudi barva naravo. Všeč so mi tudi trenike v teh toplih odtenkih, saj delujejo nekoliko bolj razkošno, pa puloverji, pletene obleke in hlače. Resnično gre za eno izmed barv, ki v hipu pričara občutek malce dražjih oblačil, bolj ekstra kosov. Pa naj si gre za trenirko ali kapo, ali pa izbiro plašča, kamelji odtenki si vsekakor zaslužijo našo pozornost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.