ponedeljek

25

november 2019

0

koment.

TREND TEDNA: Moji TOP 4 plašči za zimo

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

TOP 4? Kje sem že to slišala? 😉 Jaz sem izbrala svoje, to je TOP 4 plašče za zimo. Za različne priložnosti, različne po stilih, a vsak izmed njih je tako poseben in zanimiv za kombiniranje, da bi se težko odločila le za enega.

plašč LEGEND WORLDWIDE

Začenjam z najbolj klasičnim, ki pa je letos izredno v trendu. Morda ga imate že v svoji omari, saj je dolg kamelji plašč sedaj že nekaj sezon ‘in’. Meni osebno lepo nadomesti klasični črn eleganten plašč, saj ima vse karakteristike klasičnega črnega plašča, s to izjemo, da s svojo kameljo barvo, ki je mimogrede tudi zelo hvaležna za kombiniranje, malce popestri stajling, a še vedno deluje elegantno.

Kamelji plašč bo moj spremljevalec pri elegantnih stajlingih, popoln bo za decembrska poslovna praznična druženja, zelo je šik in ta dolžina skoraj do gležnjev se mi zdi, da prav pristoji moji višini. V kolikor ste bolj nizke rasti, svetujem, da se odločite za krajše modele.

Letos bo poleg kameljega, v trendu tudi siv plašč, a se ga iz meni neznanega razloga že več sezon kar malce izogibam.

plašč SPLETNI OBEŠALNIK

Še vedno so zelo v trendu t.i. teddy plašči, nad katerimi se navdušujem tudi to sezono. Ta je še posebno mehak, pa tudi topel. Všeč mi je, da ima kapuco, tako deluje bolj sproščen, a še vedno zelo trendovski, punci pa me zaradi tega kličeta roza kapica.

Roza barva je še vedno ‘moja’ in bo verjetno tako še nekaj časa ostalo. Poleg res širokega razpona barv za kombiniranje, jo zadnje čase rada kombiniram z belo, da jo malce umiri in iz nekoliko otročje, spremeni v bolj šik.

plašč LEGEND WORLDWIDE

Ta plašč je vsekakor ‘statement’ plašč in je bil ljubezen na prvi pogled. Drugače niti ne gre. Gre za ‘color block’ tehniko, ki je to sezono spet v trendu. Kljub temu, da je zelo razgiban, tudi zaradi svoje dolžine deluje resno in šik. Vsekakor ‘it’ plašč sezone za tiste, ki se ne bojite stopiti iz modne cone udobja.

Z njim rada izzovem ali prikažem pariški šik z belo srajco s pentljo, baretko in usnjenimi hlačami, so pa tudi krasne kombinacije s pletenimi oblekami in tudi bolj sproščenimi videzi kot je kombinacija s kavbojkami in pletenim puloverjem.

plašč SILVIAN HEACH

Za konec pa še en modni plen. Gre za prešito bundo v ‘plašč’ dolžini in izvedbi, zaradi katere tudi bunda ali puhovka postane zelo šik in primerna za trendovske, celo elegantne stajlinge. Gre za najbolj zimski kos med vsem štirimi, primerna za zelo mrzlo zimsko vreme, a še vedno zelo šik, da jo lahko kombiniram tudi na obleke.

Lepo pa se kombinira tudi na zelo športne stajlinge, zato lahko rečem, da vse vsenamenska bunda oziroma prešit buhast plašč, ki je vsekakor plen letošnje sezone.

 

Foto: Marja Bizjak Ažman

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.