četrtek

31

marec 2016

0

koment.

TREND TEDNA: Nepogrešljiv kos v omari vsake ženske

Avtor , Objavljeno v Trend tedna

suknjič P…S…Fashion, 55 eur

Je seveda suknjič! Tolikokrat sem že to poudarila, pa še enkrat bom, črn suknjič je must have v garderobi vsake ženske. Je kos, ki veliko naredi pri vsakem stajlingu – ga dvigne v bolj šik pri sproščenih oblačilih kot so kavbojke in majica s kratkimi rokavi in naredi tisto piko na i pri bolj klasičnih in poslovnih stajlingih. Črnih suknjičev imam v svoji omari kar nekaj – od tistih krajših, ki so bili modni pred nekaj sezonami, do daljših, ki so modni sedaj, pa do malce bolj posebnih, brez zapenjanja. Takšen je tudi suknjič znamke P…S…Fashion, nad katerim sem se takoj navdušila – kljub temu, dajih imam doma že nekaj, sem tega morala imeti, ker je malce drugačen. Ob obeh straneh ima zadrgo, kar mu daje pridih trendosti, prav tako pa je ob straneh malce podaljšan, tako da je nekaj med dolgim, boyfriend suknjičem in tistim bolj klasičnega kroja. S tem optično podaljša našo silhueto in nas tudi malce zoži, saj se konča ravno nekje pri bokih. Zaradi tega pa je tudi primeren za zelo različne kombinacije, tako da ga lahko stiliram zelo sproščeno in trendovsko, pa tudi klasično in elegantno.

FullSizeRender

Seveda so trenutno tudi zelo v trendu suknjiči drugih barv ter vzorcev, še posebno nežni pasteli so v ospredju in bela barva. Če imate torej že dober črn suknjič, ki se vam idealno prilega, potem svetujem, da si privoščite kakšnega, ki trenutno kraljuje na prodajnih policah. Moja najljubša barva trenutno je nežno roza, zato najbolj pogledujem proti suknjičem tega odtenka, zelo zanimivi in dobri za kombiniranje pa sta tudi svetlo modra in bela barva.

Screen Shot 2016-03-30 at 16.30.26

suknjiči P…S…Fashion

Ti bodo prav popestrili vašo garderobo, jo osvežili in jo naredili mladostnejšo. Predstavljam nekaj idej suknjičev različnih pomladnih barv in različnih krojev, od zavezovanja v stilu kimona, do same klasike.

trend tedna - SUKNJIČ

suknjič ZARA (bel), 49,95 eur

suknjič ZARA (vzorčast), 69,95 eur

suknjič ZARA (roza), 79,95 eur

suknjič ZARA (bel z nabranimi rokavi), 69,95 eur

suknjič MANGO (roza), 35,99 eur

suknjič MANGO (bel), 69,95 eur

suknjič MANGO (sv. roza), 59,99 eur

suknjič TOPSHOP, 72 eur

suknjič H&M (bel), 19,99 eur

suknjič H&M (roza), 79,99 eur

suknjič RIVER ISLAND (bel), 75 eur

suknjič RIVER ISLAND (bel z zadrgama), 75 eur

suknjič BANANA REPUBLIC (vzorčast), 159,95 eur

suknjič BANANA REPUBLIC (bel), 149,95 eur