ponedeljek

9

november 2015

0

koment.

TREND TEDNA: Oblecite se v mehke in tople pletenine

Avtor , Objavljeno v Trend tedna

Hladnejših mesecev si skoraj ne moremo predstavljati brez toplih in mehkih pletenin. Jutra postajajo vse hladnejša in vsak dan posebej se zdrznemo pred omaro ter ugotovimo, da nam manjka kakšen dober, topel kos. V Veleblagovnici Nama imate polno razlogov za obisk, saj so pripravili pester in širok izbor oblačil, ki vas bodo prijetno objela in pogrela.

Pletenine so vedno v trendu, ali je to debel pulover, obleka, ki se giba z vami, zanimiv pončo ali pa topel telovnik in jopa, v katero se zavijete. Brez teh modnih kosov tudi to jesen ne bo šlo, saj se v pleteninah vsak počuti udobno in sproščeno, ker se prilagajajo gibanju telesa, hkrati pa so ta oblačila namenjena tako službi kot tudi posebnim priložnostim.

pletenine_majhna

siv pončo S.OLIVER, 59,99 eur; jopica S.OLIVER, 69,99 eur; črno-bel pončo S.OLIVER, 39,99 eur; siv pončo S.OLIVER 69,99 eur; telovnik S.OLIVER, 39,99 eur; pulover S.OLIVER, 29,99 eur; jopica ESPRIT, 69,99 eur

Pončo in dolga jopa sta kosa, ki ju preprosto morate imeti v svoji omari letošnjo jesen, saj ju lahko nosite samostojno, ali pa pod raznimi plašči in nad usnjenimi jaknami. Možnosti so neomejene, poigrate pa se lahko tudi z usnjenim pasom, ki naredi še lepšo linijo oblačila in telesa. Za več zanimive ponudbe in idej, kako stilirati pletenine, kliknite na moj blog, ki ga pišem za Veleblagovnico Nama.