ponedeljek

26

avgust 2019

0

koment.

TREND TEDNA: Obsedena s plisiranimi krili

Avtor , Objavljeno v Stil tedna, Trend tedna

sončna očala LAYONERS

top BOOHOO

torbica BOOHOO

krilo H&M

superge ZARA

Neverjetno, kako je plise iz nekoliko zastarelega stila postal trendovski kos, ki je must have v garderobi vsake modne navdušenke. In ne samo modne navdušenke ali trendseterke, plise zadovolji različne generacije, različne okuse in stile.

Mene je vsekakor navdušil in to tako zelo, da sem si v enem tednu kupila kar štiri plisirane kose. Tri krila in eno hlačno krilo, krila so bila na poletni razprodaji, vse kose pa bom lahko nosila še v jeseni. To je očitno zadnje dni moja mantra.

Plise je resnično vsestranski kos, saj ga lahko stiliramo na zelo mladostne stajlinge, pa tudi v službene stajlinge se lepo vklopi, da o trendovskih sploh ne govorimo.

Mene so navdušile črno-bele različice plisiranih kril, ki jih kombiniram še v poletnih dneh, jeseni pa bodo še posebno zasijale.

top ZARA

torbica GUCCI

krilo RINASCIMIENTO

sandali KOPITARNA

Plisirana krila so lahko bolj na drobno plisirana, ali pa bolj na široko, odvisno tudi od samega materiala. Lahkotnejši materiali lepo zibajo sem in tja v bolj na drobno zloženih gubah, medtem ko se trši materiali boljše obnašajo v debelejših gubah.

Plise oziroma njegove gube lahko včasih malce čudno padejo po naši postavi, poudarijo mesta, kjer si morda tega ne želimo, zato je treba plise najprej preveriti in pomeriti, kako nam gube padejo po telesu. Včasih pomaga že, da krilo nosimo bolj na bokih in ne v pasu ali obratno.

kopalke CALZEDONIA

sončna očala LAYONERS

krilo H&M

Sama jih najraje nosim v pasu in kombiniram z bodiji ali kratkimi topi, za jeseni pa z bluzami in pletenimi puloverji. Moji črno-beli kosi se bodo lepo kombinirali z jesenskimi rjavimi topi, sedaj jih nosim s sandali, natikači, v hladnejših mesecih pa s supergami in gležnarji.

Plisirano krilo se kombinira tudi z vsemi tipi zgornjih oblačil kot so denim jakne, usnjene jakne, tudi daljši trenčkoti pa suknjiči, tako daljši kot krajši, vsi ti kosi pa ustvarjajo različne stile, ki se jim plisirano krilo lepo prilagodi, zato je trenutno eden mojih najljubših kosov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.