ponedeljek

26

december 2016

0

koment.

TREND TEDNA: Priprave na najdaljšo noč v letu

Avtor , Objavljeno v Trend tedna

Božič je mimo, sedaj pa se odštevanje do novega leta lahko zares začne! Z oblikovalko unikatnega nakita Katjo Koselj smo v začetku decembra posnele nekaj idej, kako preživeti najdaljšo noč in jaz sem se odločila za praznično rdečo barvo, ki vedno zažge!

katja_koselj_jewellery_holiday_outfit-horz

ogrlica KATJA KOSELJ JEWELLERY, 250 eur

Kljub temu, da še nikoli na silvestrovo nisem bila tako urejena in elegantna, bi bilo zanimivo tako slavnostno preživeti oziroma vstopiti v novo leto. Odločila sem se za rdečo obleko modne oblikovalke Maje Štamol, ki se jo pred leti že nosila na Viktorjih, a sta kroj in barva tako večna, da to po mojem mnenju sploh ni moč opaziti. Trenutno prav tako uživam v svojih roza laseh, za katere pa prej nisem vedela, da se bodo tako zanimivo kombinirali na rdečo barvo. Moja trenutno najljubša barvna kombinacija je tako rdeče-roza, saj kljub temu, da je precej divja, je prav tako zelo slavnostna.

katja_koselj_jewellery_statement_ring_kkjewellery

katja_koselj_jewellery_statement_necklace

Seveda brez nakita Katje Koselj ne gre, zato izberem eno izmed njenih bogatih ogrlic, po katerih je tako znana in ki so zame nepogrešljivi del tako vsakdanjih kot tudi slavnostnih stajlingov.

katja_koselj_jewellery_christmas_evening_outfit

Poglej si še VIDEO:

Želim vam eno lepo, predvsem pa uspešno novo leto! Hvala, ker naju spremljate! <3

katja_koselj_jewellery_cheers

Foto: Maja Kovač